Hayırlı sabahlar kardeşim. Nasıl başlayacağım inanki bilmiyorum. Hala etkisindeyim. Şimdi şöyle anlatayım sana rüyamı. Benim babam gece vardiyasında çalışan biridir. Sabah işten geliyor. Ben dışarı bakıyorum yağmur yağıyor ve hava karanlık. Yani sabah 5 gibi.Biraz sonra tekrar dışarı bakıyorum ve kar yağmaya başlamış. Hava yine karanlık ama her yer bembeyaz olmuş.Sonra birden gökyüzündeki beyaz bulutların arası açılıyor. Çok büyük bir şekilde Mustafa Kemal'i gördüm. Kendi ülkesini gözetliyor. Üstünde beyaz bir kıyafet var ve başında beyaz-gri karışımı bir sarık var. Arkasındaki mekanda yeşil, ağaçlı, ırmaklar, göller ve masmavi bir gökyüzü olan bir mekan.Ona bakıyorum ve içimden, bu adam cehennemde değilmiydi diyorum (nerden biliyorsam). Sonra başını bana döndürüyor, hafif bir gülümsüyor sonra tekrar kayboluyor. Kar yağışıda bitiyor tekrar yağmur başlıyor.
Kardeş şimdi şöyle söyliyim, benim çevremdeki bazı arkadaşlarım Mustafa Kemal'i hiç sevmezler ve hakkında uydurabildikleri kadar yalan uydurmaya çalışırlar. Fakat bazılarına bende inanırdım önceden. Yani Mustafa Kemal'e uzak kalıyordum biraz.Devamlı olarak cehennemin dibinde yanıyordur iblis,deccal gibi şeyler söylüyorlardı. Sence gördüğüm rüyanın anlamı nedir? Ve sebebini bilmediğim halde halen ağlıyorum.
Kardeş şimdi şöyle söyliyim, benim çevremdeki bazı arkadaşlarım Mustafa Kemal'i hiç sevmezler ve hakkında uydurabildikleri kadar yalan uydurmaya çalışırlar. Fakat bazılarına bende inanırdım önceden. Yani Mustafa Kemal'e uzak kalıyordum biraz.Devamlı olarak cehennemin dibinde yanıyordur iblis,deccal gibi şeyler söylüyorlardı. Sence gördüğüm rüyanın anlamı nedir? Ve sebebini bilmediğim halde halen ağlıyorum.