• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ateşe düşmek

zeynep99

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, rüyada ateşe düşmek ne anlam taşır? Rüyamda yolda yürürken yerde küçük küçük ekmek,nimet dizilmiş ama çok düzenli bir şekilde sonra o nimeti takip ettim, beni deniz kenarına götürdü. Deniz kenarında da montla duran kalabalık gördüm ve o kalabalıkta tanıdığım hoşlandığım çocukta vardı. Yanına gittim sonra onunla birlikte herkesin baktığı yere bakıyorduk, bir köprü ve üzerinde yeşillikler, insanlar vardı.
Daha sonra bir ateş topu denizin kenarından ikimizi aldı, daha büyük yanardağ gibi ateşin içine attı, düşerken gördüm, acı hissetmedim.
Sonrasında ise bir anda yine kendimizi yazlık giysilerle denizin kenarında bulduk. Bundan sonrası kendimle alakalı ben yengemlere çıkıyorum ve orası da kalabalık yengemler, halamlar vardı ,namazımı kılıyorum, Amenerrasuluyu okuyorum kuzenim bana hadi gel diyor, ben de ben namazımı kıldım diyorum.
Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
IRüyanızın güzel yanları da var uyarı yanları da. Rüyada ateşe düşmek tabiri;
Rüyada ekmek kısmettir.
Demiz berrak olduğu sürece güzeldir.

Ateş ise biraz sıkıntılı.

Zor bir rüya Allah hayretsin.

Bol bol sadaka verin. Yaşantınızı işlerinizi gözden geçirin.

Günah durumlarıyla karşılaşma ihtimaliniz var. İradenize hakim olun.

Çevrenizle iyi geçinmeye bakın. Bol sadaka verin. İhtiyat ve duayı bırakmayın. Namazlarınıza önem verin. İyi insanları elde tutma zahmetine katlanın.

Sizi şeytani şeylere çağıran arkadaşları fikrinden vaz geçirmeye bakın. Vaz geçmezse arkadaşlığınızı kesin.

Amenerresulüyü okumanız çok güzel. Öyle görünüyor ki, Allahu alem güzel bir yola girip sonra zorluklar ve imtihanlar sonucu tekrar sahili selamete çıkacaksınız.

Kur'an-ı Kerim endeksli bir hayat kurmaya bakın.

Allah'ın izniyle güzel günler sizi bekliyor. Ancak günah ve isyan durumlarından uzak olun.

Üst Alt