• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada avuç içinde Kuran yazısı görmek

Canacan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada avcunun içinde Kuran-ı Kerim yazdığını görmek
Merhaba, hepinize teşekkürlerimi sunar, kolaylıklar dilerim.
Rüyamda , yanımdaki tanımadığım dışlarda karşılaştığım bir bayan avucuma bakıp , " bak işte burada yazıyor" diyerek avucumu açtı ve baktığımda avucumda Kur'an yazdığını bu yazının altındada bir isim ve ünvan gibi, şu an da hatırladığım bir yazı vardı ve ben o yazıya yoğunlaştıkta yazı belirginleşti, belirginleşti, renklendi, ve olaylara dönüştü.yani , o ünvanın ,kişinin yaşadığı yer, yaptığı iş, hatta odasının yerini bir kroki ve plan şeklinde gördüm, ve yaşadığımdan dolayı sevinçten ağladım. Aynı anda renkli küçük kanarya benzeri ama daha büyükçe,yavru güvercin kadar, değişik renkte kuşlar var, ben yeşil olanı almak istiyorum, ve yeşil olan hemen yanıma geliyor başıma konuyor, omuzuma iniyor ve gelip beni öpüyor, öpüyor, öpüyor,dudaklarımdan. Sonra uçuyor nezaman elimi kaldırsam gelip konuyor.şimdiden emeklerinize sağlık,teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gulhayat.jpg

Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek;
sizin gerçek yaşamınızdaki hedefleri ve hırsınız ifade eder.
Hak ve adaletten ayrılmayın, kul hakkına riayet edin,kim olursa olsun herkese eşit muamele edin, Bulunduğunuz makam ve mevkiniz sizi adaletsizliğe sevk etmesin..
bunlara riayet edebilirseniz selamette erenlerden olabilmenize yorumlanir...

Kapalı avuç içi geçim sıkıntısına ve cimriliğe, açık avuç içi rahat yaşamaya ve cömertliğe, Elin Avuçları göğe doğru kaldırmak menfaatli bir işe

Rüyada avuç içi görmek;
rüya sahibinin kuvvetine, elinin açıklığına, dünyalığının genişliğine ve rızkının bolluğuna delâlet eder..

"yanıma geliyor başıma konuyor, omuzuma iniyor ve gelip beni öpüyor,öpüyor,öpüyor,dudaklarımdan "

Aileye ,çocuklarına ve iş ortamina karşı daha tatlı dilli ve güler yüzlü muhabbetli olmanız gerektiğine yorumlanir..
Hiç kuşkusuz Allah cc. her şeyin en iyisini bilir ve her yaptığı yerindedir..selametle..

Üst Alt