• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayakkabı görmek

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayakkabı giymek, rüyada ayakkabı görmek, rüyada ayakkabı almak, rüyada topuklu ayakkabı görmek rüya tabiri.
Selamün aleyküm gönül dostum dün gece rüyamda halalarımla bir ayakkabıcı dükkanına girdim.Önce açık renk topuklu ayakkabı denedim çıkardım sonra gözüme işlemeli düz ama yine beyaz ayakkabılar takıldı ama içimde hep koyu renk ayakkabı isteği vardı sonunda koyu lacivert Anadolu yemenisi, çarık dediğimiz ayakkabılardan gösterdiler, giydim oldu ama çıkardım almak için bekledim,bana sıra gelmeyince almadan çıktım sonra sınava gittiğimizi söyledi yanımdaki halam acele et geç kalıyoruz diyordu uyandım.Hayır olsun inşallah diyerek ve merakla yorumunu bekliyorum gönül dostum.Allah'a emanet ol.dgüüll,.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül Dostum rüyaniz Hayr olsun
Bilindiği gibi gerçek hayatta ayakkabı ayağı, dolayısıyla insanı koruyan giyecektir.
Ayaklar ise vücudu taşıyan, onun yükünü tüm yaşam boyunca çeken organlardır dolayısıyla ayakkabı yaşam boyunca vücudun ağırlığını taşmaktadır.

Rüyada ayakkabı görmek;
ne yazık ki yük, eziyet, yorgunluk, sıkıntı gibi mesajlar verir. Genel olarak, ayakkabı yaşam için mevcut yükler ve onların yansımasını simgeler.
Rüyada ayakkabı görmek konusunda söylenecek en önemli şey rüyada görülen ayakkabının eski veya yeni olma durumudur.

Gördüğünüz rüyanin Yorumu;
gerçek yaşamınızda kafanızı bir konuya fazlaca taktığınızı, size yük olacak, hayatınızı zorlaştıracak bir şeyi bile bile tutku derecesinde
istediğinizi işaret ederken; bu aşırı arzunun rasyonel düşünmenize, olaylara objektif bakmanıza engel olduğunu ve bunun sizin için kimi zorluklar içerdiğine yorumlanir..
olayları bir süre akışına bırakmanızı tavsiye ederim..

Rüyada Çarık Görmek;
Yolculuğa, ayrılığa ve geçmişte olanlara ,olasılıklara takılmayı işarettir...

yolculuk deyince akla;sıla, gurbet, hasret ,kendinden kendine yolculuk, içinde bulunduğun ruh halinden farkli bir ruh haline yolculuk ,
Geçmişimizden bu güne yolculuk ,Alıp başını gitmek, istediğini gibi geniş bir kavram, olay akla gelmeli...
Selametle... Allah cc. yar ve yardımcımız olsun.Allah'a emanet ol.

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Allah cc razı olsun gönül dostum;yorumunuzdan kabımı doldurmak için kaç gündür bekliyorum bu rüya bir nevi istihare idi yorumunla göremediklerimi anladım çok sağol arkadaşım kısa bir özetti rüyam, uyarıcı bir rüya idi,inşallah artık herşeyi akışına bıraktım bir müsibet bin nasihatten iyidir diye boşa söylememişler,artık nasihatleri can kulağıyla dinliyorum, hele sizle tanıştıktan sonra sizin nasihatleriniz kalbimi ve gözümü açtı elhamdülillah yollarımızı bu güzel mekanda birleştiren Yaradanıma... Tekrar teşekkür ederim gönül dostumacilangul1 güzel insan selametle Allah cc emanet olun.mrhbba..

Üst Alt