Selamün aleyküm, rüyada ayran görmek nasıl yorumlanır? Size bugün çok etkisinde kaldığım bir rüyamı anlatmak istiyorum hayır olsun inşallah. Birinin evindeyim, ipe haşlanmış nohutu dizmişler kurutmalık gibi asmışlar mutfak dolabının kapaklarına. Benim de elimde bir avuç kadar hamur var onu küçük küçük kesip ipe diziyorum, nohutun önüne asıyorum dışarı çıkıyorum o ne güzel bir bahçe park gibi aynı evime gidecem, evin sahibi bana sana ayran doldurdum götür giderken diyor bir bakıyorum kocaman bir ayran bidonu, taşısan taşınmaz o kadar büyük bizim arabaya binip bahçedeki ayran bidonunun yanına yaklaşmaya çalışırken bir gaza basıyorum süratle geliyorum, neyse ki tam zamanında frene basıyorum bidonun yanından az geçince duvara toslamak üzereyken duruyorum ayran bidonunu almak için iniyorum arabadan, acaba bu kadar çok ayranı bana niye verdi diye düşünüyorum mis gibi yayık ayranı, bu çok güzel alayım ben bunu diyorum. bana rüyamın yorumunu yazarsanız çok mutlu olurum Allah ta sizi mutlu etsin hoşçakalın.