• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayran görmek

Perihan0

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyada ayran görmek nasıl yorumlanır? Size bugün çok etkisinde kaldığım bir rüyamı anlatmak istiyorum hayır olsun inşallah. Birinin evindeyim, ipe haşlanmış nohutu dizmişler kurutmalık gibi asmışlar mutfak dolabının kapaklarına. Benim de elimde bir avuç kadar hamur var onu küçük küçük kesip ipe diziyorum, nohutun önüne asıyorum dışarı çıkıyorum o ne güzel bir bahçe park gibi aynı evime gidecem, evin sahibi bana sana ayran doldurdum götür giderken diyor bir bakıyorum kocaman bir ayran bidonu, taşısan taşınmaz o kadar büyük bizim arabaya binip bahçedeki ayran bidonunun yanına yaklaşmaya çalışırken bir gaza basıyorum süratle geliyorum, neyse ki tam zamanında frene basıyorum bidonun yanından az geçince duvara toslamak üzereyken duruyorum ayran bidonunu almak için iniyorum arabadan, acaba bu kadar çok ayranı bana niye verdi diye düşünüyorum mis gibi yayık ayranı, bu çok güzel alayım ben bunu diyorum. bana rüyamın yorumunu yazarsanız çok mutlu olurum Allah ta sizi mutlu etsin hoşçakalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli cumalar Hayirdir insallah
Rüyasında ayran içtiğini görmek, rüya sahibinin sıkıntıdan kurtulup gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.
ayrica icinde bulundugunuz karisikligida simgeler..
neyseki hamd olsun duvara toslamadan dersinizi ACI bir sekilde almadan bazi konularda gelismekte ve olgunlasmakta oldugunuza isarettir..
kendine güvenmeyi cesareti sevmeyi cömertliği ,SABRI ve sinirli iken duvara toslamak gibi güzel huyları ogrenmeye basladiginiza delalettir..

Rüyada nohut görmek bugünlerde iyi bir iş haberi alacağınıza işarettir. Siz yeterki Allahin ipine SIKICA Sarilin..
Bu da gecici bazi SIKINTILAR zorluklardan gecip sonra feraha ereceginize isarettir.. duvara toslamamak için borclardan ve gereksiz harcamalardan uzak durun..
Hayirli aksamlar

Perihan0

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM Sevgili gönül dostum, yorumun için çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi Allhın ipine sarıldım, duadayım namazda sabır diliyorum. Her gün bir rüya görüyorum tam olarak hatırladıklarımı ve net olanları çok etkilendiklerimi size yazıyorum, yorumla birlikte tavsiyelerinizide dinliyorum. Allahtan her şeyin hayırlısını istiyorum benimde sizinde ve cümlemizin duaları kabul olsun İNŞALLAH Allaha emanet olun.

glsm_yalcnky

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ayran ve yeşillik görmek

selamünaleyküm hayırlı günler ,
Ben internet ten istihare namazını araştırırken başka bir istihare şekliyle karşılaştım. oda şöyle, temiz bir yerde niyet edilip 3 salavat ,11 ihlas suresi 10 fatiha süresi sonra tekrar 3 salavat okuyup sağ tarafına sağ elin yanağında olacak şekilde yatılıp hayırlı olup olmadığını öğrenmek için hayırlıysa beyaz veya yeşil değilse kırmızı veya siyah görülür yapabilirsiniz denmişti . Doğrumu bilmiyorum ama dün akşam denedim bir rüya gördüm ama rüyayı çok iyi hatırlamıyorum sadece bir salata kasesinde yeşillik sadece kıvırcık maydonoz gibi sadece o tarz yeşillik gördüm ve bir tarafta ben ayran yapıyordum daha doğrusu aklımda öyle kalmış direk gözümü açtığımda onlar geldi aklıma ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı günler hayirdir insallah..
Rüyada ayran yapmak ;alın teri ve emeğinizi simgeler. Sağlıklı bir yaşam müjdeler..Allahu alem..yeterki Her Şeye Maydanoz olmayin..
m10.gif

bilir misin maydanoz olmak ne denli kimliksiz bir şey. topraktan koparıldıktan sonra solup gitme tehlikesiyle karşı karşıyasın.
kısa bir ömür biçilmiş...tek başına tüketilme şansı da yok denecek kadar az.... ancak başka yemeklere çeşni/maydanoz olduğunda kamufle olup anlam kazanıyor...
safi yeşili ve c vitamini içeriyor!! ama gel de anlat işte. bazıları ağzına gelmemem için beni ufak parçalara ayırıyor...dfrt..
ne yapalım buna da şükür, yoksa yeneceğim yok...
neyse ki günümüzde yeniden keşfedildim de çiğ çiğ kahvaltılara meze oluyorum. ama her şeye rağmen bazen dişler arasında belirip,birini mahçup duruma düşürmenin keyfi paha biçilmez...utngc..
düşündüm de o kadar da kötü değilmiş bu her şeye maydanoz olma fikri.
Her Şeye Maydanoz olma!!
aslında temelinde iyi bir mana vardır bu sözün. maydanoz faydalı bir bitkidir.her yemekte ve salatada kullanılabilir...
ama yerini ve haddini ,miktarini ,dozunu kaçırmadan bir maydonoz olabilsem...sırıtık.:,
her şeye maydanoz olmak sözü muhtemelen kendini maydanoz gibi faydalı ve güzel sanıp herşeye karışmaya çalışan insanlar için kullanılmıştır...
kissadan Hisse.. selametle...
acilangul1

glsm_yalcnky

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
yorumuz için allah razı olsun . bezen maydonoz oluyorum utngc..ama her zaman değil çook kommiik ..
aslında tam olarak ne söylemek istediğimi tam olarak açıklayamadım galiba :tüüh:,
ben maydoz derken kasede yeşillik olarak gördüm yani maydonz varmıydı yokmuydu bilmiyorum. ekstra damates falan yoktu sadece yeşildi. ve yaptığım istihare doğrumuydu onu öğrenmek istiyorum ve gördüğüm rüyada o yeşilliği yeşil renk olarak ve o ayranı beyaz olarak algılamam doğrumu yoksa istihareye devam mı etmem gerkiyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden kardesim..
Ben de o maydonoz meselesini şakadiye yazmistim..
Her şakanın yarısı gerçektir... sırıtık.:,

Uyku ve benzeri hallerle, beş duyu organımızın faaliyeti durur. Bu sırada kalp saf ve berrak olur. İki ayna arasında perde (beş duyu organımızın faaliyeti)
kalktığı vakit birinde bulunan şeyler ötekine aksettiği gibi, Levh-i Mahfuzda olan şeylerin bazısı kalbe akseder.

İSTİHAREYE YATTIĞIMIZDA GÖRDÜĞÜMÜZ RÜYA İLLA RAHMANİ MİDİR. YANİ UYANDIĞIMIZDA RÜYA BİZİ MUTSUZ ETMİŞSE,
AMA İÇİMİZDE O İŞE KARŞI SEVGİMİZ ARTMIŞSA NEYE GÖRE HAREKET ETMELİYİZ. RÜYAYA GÖRE Mİ, HİSSİYATA GÖRE Mİ ?

İSTİHAREYE DE YATSANIZ RÜYA RAHMANİ DE OLABİLİR ŞEYTANİ DE.
RÜYA MUTLU ETSİN MUTSUZ ETSİN RÜYA İLE AMEL EDİLMEZ. HİSSİYATLA HİÇ AMEL EDİLMEZ.
ÖNCE İSTİŞARE (EHLİ İLE) EDİLİR, UYGUN BİR İŞ İSE KALBİN MUTMAİN OLMASI İÇİN SÜNNET OLDUĞU ÜZERE İSTİHARE YAPILIR.
"İSTİHARE GÜVEN DERECESİ BAKIMINDAN İSTİŞAREDEN SONRA GELMEKLE BERABER SÜNNETTİR.

MÜMİNLERE HER KONUDA İSTİŞARE, YANİ GÜVENİLİR KİMSELERE DANIŞMA, ONLARLA KONUYU MÜZAKERE ETME EMREDİLMİŞTİR.
GÜVENİLİR KİMSELERİN VERECEKLERİ BİLGİ VE GÖSTERECEKLERİ YOLDAN SONRA, İSTİHARE TAVSİYE EDİLMİŞTİR..

"rüyada o yeşilliği yeşil renk olarak ve o ayranı beyaz olarak algılamam doğrumu yoksa istihareye devam mı etmem gerkiyor"
bunu ancak Siz ve kalbiniz bilir eger kalbiniz sonuctan mutmain ise..devam etmeyin..ama dedigim gibi bu konuda karar vermeden ;
bu konuda Ehli olan insanlar ile istişare yapmanizi oneriririm.. Hayirli gunler...

Ö

Özgeee

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm. Sekiz yıldır birlikte olduğum insanla ciddi adım atmak istedik ve babama söyledim iki hafta önce. Babam sebepsiz bir şekilde olumsuz diyor hiç bi açıklama da yapmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok zor durumdayım. Ben de istihareye yattım. Rüyamda kendi arabamızın içerisinde annemle oturuyorum, anneme ellerimle açtığım ayranı veriyorum içiyor. Ayranı içerken çok dikkat ediyorum ayran o kadar güzel ki kıvamı falan yağ gibi, ne güzel ayran diyorum içimden. sonra arabanın penceresinden kafasını teyzemin oğlu ve eşi uzatıyor bizimle konuşuyorlar, konuşurken dikkatimi ikisinin de ellerinde yeşil anahtarlık var aynı renk aynı model onlar dikkatimi çekiyor. Bilerek göstermiyorlar ellerinden tutuyorlar ama bana sanki özellikle gösteriyor gibi yapıyorlar. Annemle konuşuyorlar öyle uyandım. Yorumlarsanız çok mutlu olurum. Allah şimdiden razı olsun inşallah.

Üst Alt