• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayrıldığı eşini görmek

Hulya1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, bu geceki rüyamdan bir anlam çıkaramadım, tesadüfende bu sitenin farkına vardım. İlk kez yazıyorum sizlere, yorumlarsanız sevinirim.
Yıllar önce ayrıldığım eşimin bir daveti üzerine evine gidiyorum.gülümsüyor sadece hiç konuşmuyor. evde komşuları var tekrar barışma niyetiyle davet etmiş, komşularıda ikna etmek için oradalar. evi geziyorum benden kalan eşyalar var. benden sonra evlendiği bayandan bir oğlu olmuş resmini görüyorum. kapıda bir bayan beliriyor elinde üç tane pembe çiçek, çiçeğin yanında kutu içini açıyorum tektaş yüzük, takmaya çalışıyorum dar geliyor, takınca normale dönüyor. yukarıda asılı inci kolye var onuda alıyorum. .........
yorumlarsanız sevinirim. Allaha emanet olun......

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah
Rüyada ayrıldığı eşini, görmek; Şu anda yaşadığınız benzer bir ilişki yada birliktelikte bir olay nedeniyle kendinizi mutsuz hissettiğinizi,
mutsuzluk yaşadığınızı veya hiç olmak istemediğiniz bir durumda kendinizi bulduğunuzu ve bundan rahatsızlık hissettiğinizi simgeler.
ayrica eski eşinize hissettiğiniz güzel duyguları hatırlattığını işaret eder.

Kardesim eski eşinizle yaşadığınız hataları yeniden yapmayin gecmisten ders ve ibret alirsaniz..ins.mutlu gunler sizi beklemekte.
sadece samimi ve durust olun..gecmisinizde yasadiginiz darliklar!!geleceginizin de mahv etmesine,Sizi aglatmasina izin vermeyin..seklinde yorumlanir..
Hayirli gunler..

Üst Alt