C
Cuma
Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm. İyi günler ben şuan ayrı oldugum eşimi rüyamda şu şekilde gördüm ailemle kaldıgım evdeyim gece ve odanın ışıgı yanıyor balkon kapısı açık dışarı karanlık görüyorum. Evimizin duvarı eski renginde açık yeşil renkte idi rüyamda şuan o renk degil,ve beyaz vazoda kurumuş 4 tane güller var ben onları canlısıyla degiştirmek istiyorum ve o an şirinler figürü ve ugur böcegi gibi küçük süsler takıyorum çiçekleri süslüyorum degiştirirken ve evimizdeki diger çiçekleri beyaz renkli yapmacık plastikten olan onlarıda düzenliyorum. Eşimin adaşı olan arkadaşını görüyorum oda bizde üzerinde buz mavi pantolon ve turkuaz yeşil tişört ve saçları siyah eşiminde orda yanımızda oldugunu söylüyor bende anne babası bırakmazki diyorum oda anne ve babası gittiler diyor ve seviniyorum rüyamda eşimi görüyorum üzerinde mavi gömlek var yanımda duruyor. Annemde hafiften söylenerek işleri bitirin diyor bi bakıyorum yüzlerce karışık halde çatal kaşık bunları ayırıp seçmek istiyorum ama her aldıgım böyle yemekli degil ama kirli lekeli geliyor elime ve bende bunlar güzel yıkanmamış diye sitem dert ediyorum. Odada beyaz renkli spor aleti olan bisikleti de görüyorum ve uyanıyorum. Hayırdır inşallah.
(Gaziantep'ten cuma türkmenoğlu yaş 30 şöför evli erkek.)
(Gaziantep'ten cuma türkmenoğlu yaş 30 şöför evli erkek.)