• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayrıldığım eşimi görmek

• Konuyu başlatan Cuma
  • Başlangıç tarihi
C

Cuma

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm. İyi günler ben şuan ayrı oldugum eşimi rüyamda şu şekilde gördüm ailemle kaldıgım evdeyim gece ve odanın ışıgı yanıyor balkon kapısı açık dışarı karanlık görüyorum. Evimizin duvarı eski renginde açık yeşil renkte idi rüyamda şuan o renk degil,ve beyaz vazoda kurumuş 4 tane güller var ben onları canlısıyla degiştirmek istiyorum ve o an şirinler figürü ve ugur böcegi gibi küçük süsler takıyorum çiçekleri süslüyorum degiştirirken ve evimizdeki diger çiçekleri beyaz renkli yapmacık plastikten olan onlarıda düzenliyorum. Eşimin adaşı olan arkadaşını görüyorum oda bizde üzerinde buz mavi pantolon ve turkuaz yeşil tişört ve saçları siyah eşiminde orda yanımızda oldugunu söylüyor bende anne babası bırakmazki diyorum oda anne ve babası gittiler diyor ve seviniyorum rüyamda eşimi görüyorum üzerinde mavi gömlek var yanımda duruyor. Annemde hafiften söylenerek işleri bitirin diyor bi bakıyorum yüzlerce karışık halde çatal kaşık bunları ayırıp seçmek istiyorum ama her aldıgım böyle yemekli degil ama kirli lekeli geliyor elime ve bende bunlar güzel yıkanmamış diye sitem dert ediyorum. Odada beyaz renkli spor aleti olan bisikleti de görüyorum ve uyanıyorum. Hayırdır inşallah.

(Gaziantep'ten cuma türkmenoğlu yaş 30 şöför evli erkek.)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
5000000009110261.gif

Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
çoğu zaman yaşanmış şeylere ve bilinçaltımızda yer eden olaylara işarettir.rüyanız da şu anda eşinizle bulunduğunuz konumu işaret etmekte.
"ve beyaz vazoda kurumuş 4 tane güller var ben onları canlısıyla degiştirmek istiyorum "
siz olmus, bitmis ailevi meselenizi tekrar yeniden baslamasini istermi idiniz?

"bi bakıyorum yüzlerce karışık halde çatal kaşık bunları ayırıp seçmek istiyorum "
Eskiden dünyada görünüşte dağınık fakir ama iç dünyaları derli toplu zengin insanlar vardı.
Oysa şimdikilerin dış görünüşleri derli toplu guzel ama iç dünyaları dağınık...
Bir insanin ic dunyasini anlamak icin dis dunyasina bakin derler.. evleri odalari ,isleri, hayatlari cevresindeki insanlar ile iliskileri daginik ise ayni sekilde ic dunyalari da karmakarisik ve daginik olduguna inaniriz...
ayni sizin su an icinde oldugunuz durum gibi..

"yemekli degil ama kirli lekeli geliyor elime ve bende bunlar güzel yıkanmamış diye sitem dert ediyorum"
dert yanacaginiza !bir care cozum arasaniz..
Bir işin olmasi için gerekli olan sebep ve arac,ve her turlu destege sarılsaniz!!her sey Sizin icin daha guzel ve BEREKETLI olurdu..
"bir insanın kendi kendine yaptığını, cümle âlem bir araya
gelse yapamaz”
Hayirli Gunler ve Yolculuklar kardesim Selamet ile..

C

Cuma

Kayıtsız
Misafir
İstihare rüyam

Selamünaleyküm abla merhaba eşimle birleşebilecekmiyim ve hayırlımı birleşmem diye istihare namazı kılıp duamı edip uyudum gördügüm rüyada şöyleydi bir tır'ım var yarı beyaz yarı siyah ve amcamı gördüm onunda beyaz bir arabası var ve su tutuyor arabasına daha sonra birlikte tır'a biniyoruz ben sürecem diyorum ve ben sürüyorum yabancı bi yerde duruyoruz gece hava karanlık kulube gibi biyerde oturuyoruz içinde sarı ışık yanıyor dışarda köprülü biyer var oraya gidip aşagı bakıyorum girdaplı bir su akıyor teyzemde oan yanımda bak teyze manzaraya diyorum ve oda güzel ama ürperdim diyor hafiften yagmur atıştırmaya başlıyor ve dışardan içeri giriyoruz amcam teyzem ben bende bu arada tır'ın içinde yeşil kılıf örtüler var onları topluyorum yıkamak için uyandıgımdada içimde hep eşimle ayrılmış olmamın üzüntüsü ve hep ondan yana hani kadersede Allah' ım hakkımda hayırlı olana gönlümüde razı kıl diye diliyorum hep ama gönlüm hiç razı gelmiyor ayrılmaya..( Gaziantep cuma türkmenoğlu yaş 30 evli )

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..tekrardan hos geldiniz.. aslinda daha ilk ruyanizda aradiginiz cevap vardi da siz goremediniz..

"beyaz vazoda kurumuş 4 tane güller var ben onları canlısıyla degiştirmek istiyorum ve o an şirinler figürü ve ugur böcegi gibi küçük süsler takıyorum çiçekleri süslüyorum "
bakin kardesim siz kurumus, bitmis bir seyleri canli, guzel, mutluluk veren güller ile degistirip telafi etmek istiyorsunuz..
ama Onu yapabilmek icin figürlerle degil asli ve kokten bir degisim gerekli..

"yemekli degil ama kirli lekeli geliyor elime ve bende bunlar güzel yıkanmamış diye sitem dert ediyorum"
dert yanacaginiza !bir care cozum arasaniz..

Bir işin olmasi için gerekli olan sebep ve arac ve her turlu destege sarılsaniz!!her sey Sizin icin daha guzel ve BEREKETLI olurdu..
"bir insanın kendi kendine yaptığını cümle âlem bir araya gelse yapamaz”

tır'ı siz kullanıyorsanız hayatınızın akışına kendinizin yön verdiğini sembolize eder...
lutfen birakin Onunkiler, benimkiler bizimkiler yani Siz ve esiniz ile bir Aile oldugunuzu ve onun ile oturup Onun ile barismak istediginizi,
yeniden baslamak Onun ile Mutlu olmak, Aile kurmak istediginizi belirtin..
HAYIRLI mi olur olmaz Onu Rabbim bilir.. ama Sizin niyettiniz samimi ve en guzel sekilde olursa Niyetti Hayr olanin akibettide hayir olur unutmayin bunu..

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET, Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

C

Cuma

Kayıtsız
Misafir
Eşinden ayrı

Selamünaleyküm gönül sızım abla evet aynen dediginiz gibi ama eşimle çok konuştum biz artık biziz dedim tekrar yuvamızı aileleri katmadan kuralım dediysemde nafile senin ailen olmasın hep benim ailem olsun diyor kimse anadan babadan geçmez tabi ama ailesinin sözündende bi adım atmıyor benim ailem zaten kabullenmiyor ama ben herşeye ragmen birleşmeyi dilesemde eşim o adımı atmıyor bitürlü yazık ikimizede daha 7 günlük evliydik ayrıldıgımızda aileler arası geçimsizligi ikimizde duymazdan gelemedik arada biz yandık ben bunu anlıyorum ama eşimin gözüde gönlüde hiçbirşey görmüyor ve ben şuan kendi ailemle bile kalamıyorum ama eşimin bu olumsuzlugu sürdürmesinide anlamıyorum neyse abla başagrısı yapmayım saglıcakla kalın duanızda bulunmak ümidiyle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
est. kardesim..başagrısı yapmiyorsunuz..
"7 günlük evliydik ayrıldıgımızda " ve insan aldandi..yahu her yeni baslangic zor olur!!

Bir işin olmasi için gerekli olan sebep ve arac ve her turlu destege sarılsaniz!!her sey Sizin icin daha guzel ve BEREKETLI olurdu..

"bir insanın kendi kendine yaptığını cümle âlem bir araya gelse yapamaz” iste esinizin ailesinin durumu kendi cocuklarinin hayattini mahv ediyorlar..
ama farkinda degiller..

ahh kardesim malesef Evlilik iki kisi arasinda degil de aileler arasinda da yapilinca ACI bir son oluyor..
bu olaydan herkesin ibret almasi gerekli..
Biliyormusunuz islam o kadar guzel!ve mantikli bir Din ki..

islamda dini imam Nikahi yoktur!sadece Nikah vardir..
Nikah demek :evlilik antlasmasi..demektir..
Nikah da asil olan iki Sahit ile Mihr uzerinde iki tarafin anlasmasidir
yani evlenmeden once iki tarafinda sart,istek, ve kosullarda iki sahidin huzurunda anlasabilmek...
Evlenmeyi dusunen kardeslerime buradan sesleniyorum..
Evlenmeden once her ince ayrintiyi konusup anlasin!!ki yarin sorun cikmasin..
sadece kendi aranizda olan iliski yi de degil aile ,akraba iliskilerini bile konusup anlasmaniz gerekli yook yarin ben ona bunu kabul ettiririm
gibi ard niyet ile baslatilan her Evlilik huzursuzluk getirir..

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza sebepsiz gibi gelen
belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun
..

brandaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ayrıldığım eşimi görmek

Hayırlı günler, önceki rüyamı yorumladıgınız için teşekkürler. Bugün inşallah Allahım hayra çıkarır, ayrıldığım eşimin midesinin yarıldıgını ve organların dışarı çıktıgını gördüm. Rüyamda büyük üzüntüyle uyandım inşallah hayırdır yorumlarınız için Allahım sizlerden razı olsun inşallah.

Yönetim/Edit;
hayırlı günler rüya yorumu isteyenlerin ilk rüyasi yorumlanir! daha sonra sadece forumda paylaşım yapanlarin, Yani forumda aktif olan, katılım yapan üyelerin rüyalarina yorum yapılıyor..
Foruma katkı veren düdüğü çalar..misali..

https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Üst Alt