• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada babamı oturuken görmek

burak 96

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, Benim babam 2009 da oldu ve ben yurtdisindayim annem turkiyede, ruyamda babami gordum oturuyordu ve yanina gidip kucagina oturdum aglamaya basladim ve onu kokluyordum, kokusunu ozledim onun diyorum saatlerce kokladim ve sonrasini hatirlamiyorum ondan bir sonceki gun kahvaltida zeytin yiyordum ama durmadan siyah zeytin yedim ve cok hosuma gitti ruyamda bunu hatirliyorum bunlarin anlami nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba genc Kardesim Hos geldiniz.. Babanizin mekani cennet olsun ins..
Canada nin hangi sehrindesiniz belki Toronto olabilir mi?
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhum Babaniza dua edin...unutmayin Onu ..olurmu ?
bir gun sizi de unutmasinlar..
Hepinizin ölmüşlerine rahmet gelsin İnşallah bizlerde rahmetle anılırız.
Rüyada ölmüş birini görmek ölüden haber gelmektir..ölmüş kisinin yakinlik derecesine gore bir yakinizdan haber alacaginiza..
Babanizi cook ozlediginizi biliyorum ama onun emanetti olan Annenizi de ihmal etmeyin..

Affetmezsen af bekleme kimseden.
hepimizin bildiği gibi bağışlamaksize karşı yapılan haksızlığı unutmak Allah-in ilahi adaletine havale etmektir...
Yapılan bilisel araştırmalarında gösterdiği üzere affetmek insan üzerinde çok önemli olumlu etkiler yaratıyor.
Hani derler ya “kuş gibi hafifledim” işte insan üzerinde rahatlama huzur ve hafifleme duygusu yarattığı gibi buduygu etkiisiyle fizksel olarak da gerginlikten kurtarıyor insanı.

Rüyada zeytin görmek, bir çok şekilde tabir olunur; sari zeytin kedere, yeşil zeytin mal ve kaybolan mala,
siyah zeytin mateme.
Rüyasında zeytin yediğini görmek, iyi kimseler için mala, kötüler için ise kedere delalet eder.

Abdulgani Nablusi'ye göre; ekmekle zeytin yediğini gören bir menfaate erişir. Sari zeytin yediğini görenin eline mal geçer ve hemen harcar.
Siyah zeytin fesat, hüzün ve kederdir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen zeytin, mal ve eşyadır..
Hayirli Gunler..
Kardesim Canada da okul icin bulunuyorsaniz Ogrenciliginizin HAKKINI vererek bir an once okllunuzu bitirip Ailenize kavusun ins..

Üst Alt