• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek

Kaderk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum. Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek ne anlama gelir?
Ben Kader, babam geçen yıl vefat etti. Rüyamda babamla annemi gördüm ve annem babamı boğmaya çalışıyordu. Ben ve kardeşlerimde ayırıyorduk. Annem de ayırmayın herkes onun gerçek yüzünü görsün diyordu. Biz onları ayırdık ve babamın elinde de merdane, oklava vardı bunlarla anneme vuruyordu sanırım. Ayırdıktan sonra bağırdım ne olur baba yapma Allah rızası için dedim. Sonra babamın gözleri doldu. Sanki ona vuracakmışız gibi yüzünü bir korku ifadesi aldı. Sonra babama sarıldı.
Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek rüya tabiri. Rüyamı yorumlayacak kişiden Allah razı olsun. SELAM VE DUA İLE...

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam kardeşim, rüyada babanın anneyi dövüğünü görmek; Geçmişte aralarında sıkıntılı bir dönemin geçtiğine ve sizin bundan olumsuz etkilendiğinize işaret edebilir. Aynı rüya babanızın vefatından dolayı üzüntünüzün dışa vurması ve geçmişte yaşanmış olayların pişmanlıklarını yaşadığınıza işaretle de tabir edilebilir. En doğrusunu bilen Rabbimizdir.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam. Herşeyin en doğrusunu Yüce Allah bilir. Rüyada babanın anneyi dövüğünü görmek;Dayak yemek kuvvet ve işlerin yolunda gideceği anlamına gelir. Muhtemelen babanızdan annenize bir mal yada miras gelebilir. Babanızın üzgün olması sizden hayır hasenat bekliyor demektir. Ruhuna bol bol kuran okuyun ve babanızın hayrına ihtiyaç sahiplerine yardım edin, hasta ziyareti yapın, babanızın akraba ve arkadaşlarını ihmal etmeyin. Manevi yaşantınızın güzelliği babanızı kabrinde rahat ettirmeye vesile olabilir. Günlük genel ve siyasi gıybetten uzak durup aksine bol bol dua etmeniz daha hayırlı olacaktır. Rüyada korkulacak bişey yok. Babanızın sizden hayır beklentisi olabilir. Allah güzel eylesin.

Üst Alt