• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada babanın mezarını görmek

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada babasının mezarını görmek rüyada babamı mezarda görmek
Selâmün aleyküm, rüyamda babam ölmüş. Ablamla mezarına gidiyoruz, yanımızda bir tanıdığımız da var. Ablam babamın mezarını biliyor nerede olduğunu fakat yanımızda tanıdığımız kişi var diye bana babamın mezarı yerine başka bir mezar gösteriyor. O kişi gittikten sonrada bana babanın gerçek mezarını gösteriyor. Ben çok üzülüyorum, ellerimi açıp fatiha okuyorum. Babam mezarında rahat mıdır? diye düşünüyorum. Mezarının üzerine su döküyorum. Sonra bir ara bizimkilerle masada oturuyoruz ama oturduğumuz yer babamın mezarının üzerindeymis. Ben üzülüyorum babamı rahatsız etmişmiyizdir diye. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı Ramazanlar Rüyaniz Hayr olsun..
Hayırlı rüyalardır. Eğer kişi ölmüş tanıdığının mezarını görürse onun ruhuna dua okumalıdır.
Eğer kişi ölmüş değil ise gönlünü ve hayır duasını almalı diye yorumlanir..

Rüyada Babanın Mezarını Görmek;
Rüyada babanın öldüğünü ve mezarını görmek, kişinin bazı yaşadıklarından pişmanlık duyması Vicdan azabı suçluluk duygusu ile ilgili anlamına gelir.
Rüyada babanın mezarını görmek ,mezarını ziyaret etmek;
iç dünyanızda babanız ile ilgili kopan fırtınaları, vicdan azabı ve pişmanlıkları işaret eder.Sitem etmeyin Dua edin...

Rüyada babanın öldüğünü görmek;
bilinç altında babayı suçlama,sorgulama ifadesidir.
Durup dururken geçmişi deşeleyip durma kardeş üzülme önune bakmalısın..yoksa ruhen yorgun duruma düşebilir!
Bu hayat yolunda takadın kalmaz da ileriyi göremezsiniz..Kıssadan Hisse.

Rüyada Fatiha okumak ;
Rüyada Fatiha suresini okumanın bir çok anlamı vardır.rüyayı gören kişinin haline, gördüğü rüyanı şekil ve durumuna ve kişinin yaşam biçimine göre farklı şekillerde yorumlanır.
Rüyada Fâtiha-i şerifeyi okuduğunu veya okunduğunu görmek, güç işlerin kolaylaşmasına, maişetin bolluğuna, hayır ve berekete işaret eder.
Rüyada Fâtiha'yı okuduğunu gören kişiye Yüce Allah hayırlı sebepler hayırlı evlad ve kapılar açar.

bebişime sevgiler ona iyi bak...Selametle..

acilangul1

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. dün ablamla , babamları konuşmuştuk. biraz sitem etmiştik.erkek ve kızlar arasında çok ayrım yapıyorlar diye. sanırım onun etkisiyle gördüm bu rüyayı.
sizede hayırlı ramazanlar...

Üst Alt