• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bacağında kıl görmek

tozduman

Moderatör
Moderatör
Rüyada bacağında kıl görmek, rüyada bacaklarında tüy görmek.
Selamün Aleyküm Gönül sızım abla.
Biliyorum bazen bilinçli yorumlamiyorsun rüyami. Uzulmeyeyim aklım karışmasın diye. Allah razı olsun. Bende ısrarla soruyorum aklıma takıldı.
Rüyamda bir yere gidecegim bacagimda, dizimden aşağısı tüyler var. Sol dizimden asagisini temizliyorum. Sağ bacağımi temizlemeye vaktim yokmuş.
Düşünüyorum sağ Bacağım temizlemem lazım neden temizleyemedim diyorum, neyse diyorum bir ara onu da temizleyecegim diyorum. Hayrolsun inşallah! Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Gönül Dostum,Rüyaniz hayr Olsun.
"Rüyamda bir yere gidecegim "
Bir yol, yolculuk, karar, başlangıç ,gitmek...

"Sağ bacağımi temizlemeye vaktim yokmuş"
hayırlı bir karar, yol, yolculuk, başlangıç ama bacağın temizlenmesi gerekli...
içinde bulunduğunuz, sıkıntı,stress, sorunlar ,size rahatsiz eden dış görünüşünüz ,kompleks ,bunları hal etmedikce ,kendiniz ile ilgili Sorunlarınızı Çözmedikçe …
hayırlı bir karar, yol, yolculuk, başlangıç yapamayacaksınız Allahu alem...

BUGÜNÜN İŞİNİ YARINA BIRAKMA.
Bir iş günü gününe yapılmalıdır. İşi yarına bırakmak kimi olumsuzlukları da beraberinde getirir. Yarın daha önemli bir işin çıkmayacağını nereden bilebiliriz?
Diyelim ki çıktı, o zaman ne yapacağız? Kuşkusuz bugünkü işten önce onu yapacağız, bugünkü iş de kalacak. Dolayısıyla işler birikmeye başlayacak, çıkmaza girebilir...........
Ayrıca bugün yapılması gereken işin sonraki güne bırakılmasıyla önemini yitirmesi, istenen sonucu vermemesi de söz konusu ,insanlar, duygular her şey her an değişkendir selametle
..
acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Allah razi olsun sizden kardesim telkinlerinizi aklımdan çıkarmiyorum uyguluyorum. Geçen haftaki ben ile bu haftaki ben arasında çok fark var.
Söylediğiniz gibi onları da halledecegim.
Teşekkur ederim. Allah razı olsun. Allah ahirette ve dünyada size bana iyi hal nasip etsin.

Üst Alt