• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bacak görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamünAleyküm
Sabah namazından sonra gördüğüm rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Hayır olur inşaallah.

Sağ ayak bileğimin 5 parmak üstü ile diz kapağımın 5 parmak altı arasında bacağımın iç kısmını kuvvetli olarak bastıra bastıra temizliyorum.
O kadar çok bastırıyorum ve temizliyorumki deri açılmış.Uzunca elips tarzı bir açıklık. Ama öyle kan,yara izin falan yok. Heyecanlanıyorum, deriyi elimle kaldırıp alt tarafına, kenarlara doğru bakıyorum. Kan,et gibi rahatsız edici bir şey yok adeta derinin altı pudralanmış gibi beyaz ve düzgün, şaşırıyorum. Sanki deri bacağımın etrafını bir kılıf gibi sarıyor. Sonra iyice açılmasın diye elimle deriye iyice bastırıp yapıştırmaya çalışıyorum. Bu arada bacağımda hiç kıl yoktu, oldukça düzgün, temiz ve parlaktı sanki.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hos geldiniz hayirdir insallah.
Rüyada bacak görmek ;Bacaklar hareket isteğini, ruhsal ve duygusal dengeyi anlatırlar.
Bunlar gövdenin uç bölgeleridir ve rüyalarda önemli bir yerleri vardır. Çok çeşitli ve detaylı yorumları vardır.
Güzel ve şekilli bacaklar ; mutluluğun ve iyi arkadaşlar edineceğinizin işaretidir. Bu aynı zamanda kararsızlıklar çekeceğinize de işarettir.

"Kan et gibi rahatsız edici bir şey yok adeta derinin altı pudralanmış gibi beyaz ve düzgün şaşırıyorum. Sanki deri bacağımın etrafını bir kılıf gibi sarıyor. Sonra iyice açılmasın diye elimle deriye iyice bastırıp yapıştırmaya çalışıyorum."
KARDESIM ICINIZDE, HAYATTINIZDA AKLINIZDAKI FAZLALIKLARI, ENDISE VE OLUMSUZ DUSUNCE VE GECMISTE YASADIGINIZ ACI TECRUBELERI HEPSINI ALLAH-IN IZNI ILE BIR DISARI ATABILIRSENIZ !!iste anca o zaman hayatta tekrar yeniden huzurlu,mutlu bir gelecege adim adabilirsiniz seklinde yorumlanir...

İnsan için “unutan varlıktır” denir. Unutmak insan için hep kötü bir sıfat olarak görülür. Unutkanlık hayatımızı altüst eder...
Ama ne enteresan bir durumdur ki; insanın unutmadığı bazı şeyler de vardır. Unutmamak bu açıdan bakıldığında hayır değil bilakis şer getirir bize....
Öfkesini nefretini kinini düşmanlığını,kalbinin derinliklerindeki nefret kutusunda saklayan o kadar çok insan var ki! Yıllar önce yaşanmış vakaları size saat saat söyleyebilir.
Kim ne demişti kim ne yapmıştı anlatılir...
Kalp kazanimiz o kadar cok Öfke kin ve nefret ile doludur ki..sanki Rahmette yer kalmamis gibi..tika basadir!
bir kalpte kin varsa orda Rahmet olamaz derdi Garip anam....
Nefret biriktiren öfke biriktiren iflah olmaz. ...HAKK in aşkını da bu karanlıklar içinde kaybeder...
Kin ve öfke biriktirilmiş bir kalpte sevgi de kendine yer bulamaz...gecmise,Mazi deyip gecmisten, hatalardan ibret alarak gecmisi de
aff ve hosgoru Topragina gomelim insallah.. bunu yapmadigimiz surece hic bir zaman hayatta umut ile yeni bir baslangica adim adamayiz..
Hayirli Gunler...

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

Ahmak ne utur ne affeder,
Saf hem unutur hem affeder,
Akıllı unutmaz ama affeder, derler.

Aman şimdi siz hangisisiniz diye sormayın bana. islikcalan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yaşamda karşılaşığımız bazı olayların, o şartlarda bize ne kadar acı ve öfke yaşatsa bile Ben bu yaşananlarda muhakak bir hikmet ve sebep oldugunu dusunmekteyim...
ya ibret yada hikmet yada bizi acitan o kisiden muhakak bir sey ogrenir ve gelecegimiz icin bir ders alir bir anda olgunlasiriz!!

Yaşamımızda çoğumuzun unutamadığı, affetmekte zorlandığı kişiler olmuştur. Bu kişilerle bağlantılı olaylarda haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüzden bu kişileri affetmeyi aklımızdan geçirmeyiz bile...
Affedince de unutacağımız korkusuna kapılırız..Oysa ki affetmemek, bizi unutma korkusundan alıkoymaz ama geçmişte yaşadığımız, hatırlamak bile
istemediğimiz kişi ve olaylarla istemeden de olsa koparmayı reddettiğimiz karmasik bağın bizi ölene kadar tutsak etmesine sebep olur
ve bu bağ nedeniyle de geçmişteki bu olaylarla bağlantılı bütün olumsuzlukları, negatif enerjileri de taşır!!bu gunumuzu ve gelecegimizi de mahv etmesine izin verir..

Yıllarca gereksiz olan bu yükü taşır oyle yoruluruz ki baska hic bir duyguyu, mutlulugu, umudu ,Sevgiyi yasamaya gucumuz kalmaz....
Ve gerçekten affedebildiğimiz ölçüde, duygularımızın bizi yönetmesi yerine bizim duygularımız üzerinde hakimiyet kurmasını da başarırız, bu anlamda da affetmek özgürleşmektir..

Bunun yanında “affedersem kendime haksızlık ederim” yanılgısıyla en büyük haksızlığı affetmeyerek kendimize yaparız aslında ve bu sarmal içinde acıları,
duygusal gerilimleri, kin ve nefret gibi tüm olumsuzlukları da farkında olmadan çekeriz..
Kimin icin ? O kisi bizim gecmisimizi mahv etmesine izin verdik gelecegimizi de olumsuz etkilemesine izin mi verecegiz?:bilmemm:.sırıtık.:,

affetmek kendimize yaptığımız en büyük iyiliktir....
Affetmeyerek, aynı kin ve öfkeyi yıllarca içimizde taşıyarak farkında olmadan mutluluğumuzu engelleriz ...
içimizdeki kin ve nefreti taşımadan; affederek, özgürleşerek, hafifleyerek ve içimizdeki sevgiyi daha da büyüterek mutluluğumuzu artıracağımız
güzel günler geçirmek kendi elimizde

Affetmek,onaylamak,kabul etmek değil Bir seçimdir.
Geçmişi bırakmalı şimdi ve gelecegi düşünmeli...
Hayatımızda korkular,öfke,kin olmamalı.Tüm olumlu duyguları yaşamak için kendimize izin vermeliyiz...
Affederek O kisiyi ve kini topraga gomerek..tekrar Sevmeyi ,Guvenmeyi, insanligi ogrenmeliyiz..

Ben beni acitan olay ve kişileri birer basamak olarak görürum...
olgunlasmam icin yasamam gerekli olan Basamaklar sadece bizi yukarı taşıyan olaylardır (hatta aksine düştüğümüzü düşünsek bile)
Sadece üstlerine basılır ve aşağıda bırakılırlar.
Sonuçta kaçımız merdivenden çıkarken o basamaklarla vakit kaybediyoruz? ki o yuzden O merdivenlerde
fazla oyalanmayip onemsemeyip yeni ufuklara gidisattimiza bakmaliyiz..
Hayirli gunler...

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Zaman ayırdığınız ve uzun cevabınız için teşekkür ederim.
Belki sizde biliyorsunuzdur bu kitabı, zamanında istifade etmiştim ;

Ayrıca konu ile ilgili alakalı kısımlarıda var, tevafuk oldu bugün burası denk geldi ;

İyi akşamlar dilerim.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Zaman ayırdığınız ve uzun cevabınız için teşekkür ederim.
Belki sizde biliyorsunuzdur bu kitabı, zamanında istifade etmiştim ;
Ayrıca konu ile ilgili alakalı kısımlarıda var, tevafuk oldu bugün burası denk geldi ;

İyi akşamlar dilerim.

kurallara uymamakda ısrar ediyorsunuz. neden kayıt olurken veya daha sonradan forum kurallarını okumadınız. Burada dört koldan devlet yönetmiyoruz fakat kurallar olmadan ve onlara uyulmadan hiç bir şey yürümüyor. düzen olmuyor.. Hiç kimseye kural koymasak herkes isteği doğrultusunda hareket etse ne olur? Kayıt olduğunuz sırada kuralları okudum, kabul ettim ve uyacağım diye taahhüt sekmesini işaretliyorsunuz. Kuralları okudum ve kabul ettim demeden üye olunamıyor. Buna rağmen kurallara uymuyorsunuz.! Dışarıya link vermek yasaktır. Linkler silinmiştir. Kaynak belirtmek gerekiyorsa bunu aktif link vermeden yapmanız gerekir! Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız. Araştırın veya link vermeyin! https://www.islamiforumlar.net/forum-kurallari/9354-site-kurallari.html

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Lahavlevelakuvvete illa billa .......

"kurallara uymamakda ısrar ediyorsunuz."

Israr etmiyorum, dikkatli olarak okumadığım için görmedim. Bunu da inkar etmiyorum

"neden kayıt olurken veya daha sonradan forum kurallarını okumadınız....."

Bu kuralları çoğu kişinin okumadığına emin olabilirsiniz.Ama forumunuzun büyümesi için içerik paylaşan kişilere tşk etmeniz gerekirken resmen fırçalıyorsunuz. İslami hassasiyetler; sadece SelamünAleyküm, Allah razı olsun demekle olmaz. .... Ne demişler bir gönül kırdın ise , kıldığn namaz değil....

"Burada dört koldan devlet yönetmiyoruz "

Çok haklısınız, aslında benim sitelerden birinde adminlik yapmak İsterseniz seve seve size vazife veririm. Bu kadar hevesli arkadaşları her zaman bulamıyoruz.

Seomoz'un un son 6 ayki makalelerine ve penguenle ilgili kaynaklara bakarsanız aslında size kötülük değil iyilik yaptığımızıda öğrenmiş olursunuz.

"Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız. Araştırın veya link vermeyin! "

Yaşınız benden küçük veya büyük muhatabınızı fırçalamadan konuşun. Haddinizi ve hududunuzu aşmayın lütfen.

Bu forum büyüyorsa şayet GönülSızım Adlı hanım efendinin yaptığı katkılar nedeniyledir. Sadece son 24 saate bakınız indekslere , bu indekslerden kaçı sizin yazdığınız mesajlara ait.

Her halükarda muhatabınızı azarlamadan konuşmak zorundasınız !

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
1-çift üyelik aldın.
2-Geçersiz mail adresi verdin
3-forumda karşı tarafa iletişim bilgisi vermeye kalktın.
4-konu içinde link verdin.

Limitleri çoktan aştın.

Bizim kurallarımız veya hitap şekillerimizi beğenmiyorsan bir daha foruma gelme. Rüyalarını başka yerde yorumlat! Selametle. Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt