Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__B__
Rüyada bakkal görmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 77128" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun</span></p><p><span style="color: Black"><strong>Rüyada bakkal görmek ;</strong></span></p><p><span style="color: Black">Tarafsız biri olduğunuza ve herkes tarafından sevildiğinize, iyi insan, adaletli kimse, bilgili bir kişi olduğunuza işarettir.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"bende bakkala girecem yalnız bakkalın kapısında demir gibi bir şey var parmaklıklı, onların arasından zar zor geçiyorum bakkala giriyorum içeri..."</span></p><p><span style="color: Black">maddi, manevi ihtiyaclarinizin karşilanmasi icin arada bir engelin olmasina..</span></p><p><span style="color: Black">Bu ENGEL nedir..?</span></p><p><span style="color: Black">Bazen nefsinize ya da kibrinize mağlup olmaniz.. geçmişte yaşadığınız güvensizlik, kırgınlık olmasin....hy..</span></p><p><span style="color: Black">kendi kendime engelim!!Tam onu aşıyorum derken, bu sefer sana takılıyorum....</span></p><p><span style="color: Black">benim engelim kendi korkularım gereksiz yaşadığım sıkıntılarım ,kendime olan güvenimi çok çabuk kaybetmem vs.. olmasin...:bilmemm:.</span></p><p><span style="color: Black">hayatımdaki en büyük engel benim</span></p><p><span style="color: Black">birşeyler yapmak istedğim zaman mantığın, korkuların, elalem neder duygusunun arkasına sığınan benden başkası değil.</span></p><p><span style="color: Black">Benim en büyük engelim ya hemen vazgeçmem ya da asla vazgeçemem. Hayatta nelerden vazgeçeceğimi nelerden vazgeçemeyeceğimi irademle belirleyemiyor olmam, </span></p><p><span style="color: Black">beni en çok engeleyen zayıf yönüm...</span></p><p><span style="color: Black">kendi etrafıma ördüğüm o kalın duvarı yıkmayı bir türlü başaramadım.ama herşeye rağmen mücadeleye devam...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Bakkala gitmek, bakkaldan alışveriş yapmak;</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong> gerçek hayatınızda karşılanmamış Maddi, manevi ihtiyaçlarınız olduğunu simgeler. </span></p><p><span style="color: Black">Başladığınız bir iş yada projede veya ilişkinizde kırılma noktasına gelmiş olduğunuzu, acilen yeni bir şeyler yapmanız gerektiğini gösterir.</span></p><p><span style="color: Black"><strong>UNUTMAYIN...müslüman bi delikten 2 kez geçmez...</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Rüyada Mücevher Kutusu Görmek; </strong>Rüya sahibinin bir iş teklifi alacağına ve </span></p><p><span style="color: Black">görüşmeye gideceğine delalet eder</span></p><p><span style="color: Black">Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır (İnşirah, 94/5)</span></p><p><span style="color: Black">Selametle.. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 77128, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun [B]Rüyada bakkal görmek ;[/B] Tarafsız biri olduğunuza ve herkes tarafından sevildiğinize, iyi insan, adaletli kimse, bilgili bir kişi olduğunuza işarettir. "bende bakkala girecem yalnız bakkalın kapısında demir gibi bir şey var parmaklıklı, onların arasından zar zor geçiyorum bakkala giriyorum içeri..." maddi, manevi ihtiyaclarinizin karşilanmasi icin arada bir engelin olmasina.. Bu ENGEL nedir..? Bazen nefsinize ya da kibrinize mağlup olmaniz.. geçmişte yaşadığınız güvensizlik, kırgınlık olmasin....hy.. kendi kendime engelim!!Tam onu aşıyorum derken, bu sefer sana takılıyorum.... benim engelim kendi korkularım gereksiz yaşadığım sıkıntılarım ,kendime olan güvenimi çok çabuk kaybetmem vs.. olmasin...:bilmemm:. hayatımdaki en büyük engel benim birşeyler yapmak istedğim zaman mantığın, korkuların, elalem neder duygusunun arkasına sığınan benden başkası değil. Benim en büyük engelim ya hemen vazgeçmem ya da asla vazgeçemem. Hayatta nelerden vazgeçeceğimi nelerden vazgeçemeyeceğimi irademle belirleyemiyor olmam, beni en çok engeleyen zayıf yönüm... kendi etrafıma ördüğüm o kalın duvarı yıkmayı bir türlü başaramadım.ama herşeye rağmen mücadeleye devam... [B]Bakkala gitmek, bakkaldan alışveriş yapmak; [/B] gerçek hayatınızda karşılanmamış Maddi, manevi ihtiyaçlarınız olduğunu simgeler. Başladığınız bir iş yada projede veya ilişkinizde kırılma noktasına gelmiş olduğunuzu, acilen yeni bir şeyler yapmanız gerektiğini gösterir. [B]UNUTMAYIN...müslüman bi delikten 2 kez geçmez...[/B] [B]Rüyada Mücevher Kutusu Görmek; [/B]Rüya sahibinin bir iş teklifi alacağına ve görüşmeye gideceğine delalet eder Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır (İnşirah, 94/5) Selametle.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__B__
Rüyada bakkal görmek
Alt