• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balık görmek ve camide namaz kılmak

metin4854

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam selamun aleykum.
Hocam son zamanlarda (yaklaşık 2-3 aydır) rüyalarımda genelde camilerde bi şekilde namaz kılıyorum.Birde rüyalarımda irili ufaklı balıklar görüyorum.Acaba neye yorumlanır inşallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
alin oglunuzu ve arada bir beraber camiye gidin Baba ile evlad koprulerini yavas yavas kurmak icin temelini atin...

ruyada balik gormek ufak tefek gecici SIKINTILAR...;faydasız ve gereksiz zamansiz bir sey icin ne kendinizi ne de esinizi ve ailenizi dara koymayin.. seklinde yorumlanir..
kardesim her seyin bir zamani var.. SIRRI hikmeti var..

"rüyalarımda genelde camilerde bi şekilde namaz kılıyorum"

Rabbimin rahmet ve magfirettine berekettine nail olmak istiyorsaniz kulluk vazifenizi ibadetlerinizi eksiksiz yerine getirmeniz gerektiginize delalettir!
nimetlere sükredip kulluk görevinizi hakkiyla yerine getirmelisiniz..
isterseniz gelin evinize yakin o camide Cuma namazi ile yeni hayattiniza baslayin..
Dualarimiz sizin ile ..

"Ey iman edenler! Rükü edin secde edin Rabbinize kulluk edin hayır işleyin ki kurtuluşa erebilesiniz. Haydi namazı kılın zekatı verin Alah'a sımsıkı tutunun."
(Hac 77/78)

"Hem namazı doğru kılın zekatı verin kendiniz için her ne yapıp önden gönderirseniz Allah'ın yanında onu bulursunuz. Muhakkak ki ALLAH yaptıklarınızı görmektedir."
(Bakara 110)

misler gibi rahat rahat kılmak varken namazımızı.....
neden kızgın saçlar üstünde yana yana kılalım
borçlarımızı...

haydi Rabbine verdigin sözü tut....ver kendini secdelere....
kaybol Rabbinin şefkatinde.....Selamet ile Hayra kalin..

Rüyada balık görmek ve camide namaz kılmak ;YORUMU...
"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir." Hz.Ali (r.a)

Üst Alt