• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada balık tutmak

sezer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm.rüyamda arkadaşımla birlikte balık göletten büyük bir bakık tuttuk,yorumlarsanız sevinirim.teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada balık tutmak; genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşme haberleri verir.
lakin balik tutugunuz su duru ise..HAYIRLI, bulanik ise gecici Gam, keder ve SIKINTI ile yorumlanir...
Suda yüzen balıklar görmek bilinçaltı anlayışların gelişimi anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda kısa zamanda gelecek kısmetlerin habercisidir.
Hayirli gunler...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm. Rüyamda annem ile küçük bir teknede Denizin ortasindayiz. Elimi denize atıyorum 2 tane büyük balık yakaliyorum. Hemde en sevdigim cupra :) Sonra anneme dönüp diyorum ki "ben sana demiştim". Hayrolsun inşallah Allah razı olsun Selam ve dua ile

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Hayırdır inşallah hayırlara vesile olsun.
Rüyada balık görmek;
genellikle kısmet servet bolluk helal kazanç sağlık mutluluk yenileşme iyileşmeyi sembolize eder ..Balık, rızıktır, dünyalıktır,bilgidir, hikmettir..,süküt,sabır mânasına da gelir..
Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder.
Rüyada balık yakalamak;
hayırlı ve büyük bir kısmet ayağınıza geleceğine ve şansınızın bahtınızın açılacağına yorumlanır

Rüyada balık tuttuğunu görmek,;
bu rüya kişiliğinizin tam anlamıyla geliştiğini, kendinizi tanıdığınızı, hayatta ne istediğinden emin olduğunuzu ve mükemmele ulaşma yolunda ilerlediğinizi, güzel bir iç huzura sahip olduğunuzu ifade eder..

Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin.”
Herkesin bir planı projesi hayaleri vardir... Ancak en güzel plan ve proje Allah'a ait olandır...
Bizim planımız ve projemiz de O'nun plan ve projesi ile uyumlu olmalı ki her an mutmain ve Huzurlu olabilelim..
Hayırla kalın.

Üst Alt