• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balık ve bozuk para görmek

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, hayırlı geceler; Ben (anne) şuanda Kadıköy yakasında oturuyorum lakin bazen rüyamda cerrahpaşa'daki evimde oluyorum işte gene böyle birşey görümcem bize gelmiş çocuğum da evde görümcemle mutfak balkonundan bakarken balıkcı geçiyordu balık almaya karar verdi (kendisi eşi kızları 4 kişi) 4 balık mı alsam derken balıkcı ayıklanmış balığı ona uzattı biz beşinci katta oturuyoruz eline aldı balığı çok ayıklanmış buldu nerdeyse eti kalmamış dedi daha az temizlesin istedi bu arada bende balık için hamle yaptım balıkların parasını ben vermek istedim bende bozuk para var dedim cüzdanımda 5 ve 10 tl kağıt para vardı biraz da bozuk para vardı galiba ben ya 5 yada 10 tl verdim biraz zaman geçti işleri olduğunu söyledi ve gitmek için izin istedi merdivenler bizim biraz döner gibi inerken merdiven uçlarına dikkat etmek istedi bende kendisine elini tutarak yardım ettim birden aşağıda bulunan komşumun dairesinin yandığını ve onu gösterdim. -Buarada şuanki evim oluyor birden arkadaşım beliriyor beraberinde kadınlı erkekli misafir masa kurulmuş sofrada yemekler var hoş sohbet birden uzun süredir görmediğim amcam kızını görüyorum(küslük var) öyle sarılıyorum ki ama o değilmiş

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada balık görmek genellikle kısmet servet bolluk helal kazanç sağlık mutluluk yenileşme iyileşmeyi sembolize eder
ayrica ufak tefek gecici SIKINTILAR...;faydasız ve gereksiz zamansiz bir sey icin ne kendinizi ne de sevdiklerinizi dara koymayin..seklinde yorumlanir..

SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU ÜFLEYEREK YER mis..
Birtakım kayıtsızlıklar ve düşüncesizlikler sonucunda yaşanlar hayat darbeleri insana yavaş yavaş tedbirli olmayı öğretir.
Herhangi bir alanda kazanılan tecrübe insanın görüşlerini duygularını ve bütün davranışlarını etkiler.
Bu durumda insan en basit işlerde bile adımlarını daha dikkatli ve sakınarak atmaya çalışır.
İnsanın azim ve çalışmasının yanı sıra tecrübe yönünden de olgunlaşması onun hayata daha iyi uyumunu sağlar.
Her işte tedbirini önceden alan ihtiyatlı davranan bir kimse kolay kolay yenilmez hayal kırıklığına uğramaz.
Ezilmeden yaşamak isteyenler için bu en büyük kazançtır.

Bozuk para konuşma laftır. Gümüş para kısmettir.
Altın para dedikodu kıskançlıktır.
Kağıt para kişinin çalışması ve sorumluluklarını bilmesi sonucunda alacağı paradır.

Sual: Küs durmanın dindeki yeri nedir?
CEVAP
Erkek olsun kadın olsun dünya işleri için müminin mümine darılması onu terk edip uzaklaşması aradaki bağlılığı ilgiyi kesmesi caiz değildir.
Müslüman olan ve dine uygun yaşayan akrabayı ise hiç olmazsa haftada veya ayda bir ziyaret etmeli kırk günü geçirmemelidir.

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Nafile namaz oruç ve sadakadan daha faziletli amel iki kişi arasini bulmak ve düzeltmektir. Çünkü ara bozuklugu dini kökünden yikar.)
Bu yuzden kus ve dargin durmayin ALLAHTAN KORKUN!
Hayirli Geceler..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Sual: Küs durmanın dindeki yeri nedir?
CEVAP
Erkek olsun kadın olsun dünya işleri için müminin mümine darılması onu terk edip uzaklaşması aradaki bağlılığı ilgiyi kesmesi caiz değildir.
Müslüman olan ve dine uygun yaşayan akrabayı ise hiç olmazsa haftada veya ayda bir ziyaret etmeli kırk günü geçirmemelidir.

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Nafile namaz oruç ve sadakadan daha faziletli amel iki kişi arasini bulmak ve düzeltmektir. Çünkü ara bozuklugu dini kökünden yikar.)
Bu yuzden kus ve dargin durmayin ALLAHTAN KORKUN!
harikaa Emeğinize sağlık gönül sızım hocam
bende aynı düşüncedeyim velakin günde 5 vakit namazını kılan birinin annesine, kardeşine karşı yıllardır küs durmasına nedemeli:imkansiz:.
Ben bu mevzuyu muhabbet esnasında eşim dostumla konuştuğum zaman, bana, namazın yeri ayrı diyorlar, tabiki namazın yeri ayrı ama günde beş vakit camiye gidip imamların (cennet annelerin ayakları altındadır) diye verdikleri vebuna benzer çeşitli vaazları duymuyorlarmı
, diyorum bende dfrt..

Üst Alt