Selamünaleyküm, hayırlı geceler; Ben (anne) şuanda Kadıköy yakasında oturuyorum lakin bazen rüyamda cerrahpaşa'daki evimde oluyorum işte gene böyle birşey görümcem bize gelmiş çocuğum da evde görümcemle mutfak balkonundan bakarken balıkcı geçiyordu balık almaya karar verdi (kendisi eşi kızları 4 kişi) 4 balık mı alsam derken balıkcı ayıklanmış balığı ona uzattı biz beşinci katta oturuyoruz eline aldı balığı çok ayıklanmış buldu nerdeyse eti kalmamış dedi daha az temizlesin istedi bu arada bende balık için hamle yaptım balıkların parasını ben vermek istedim bende bozuk para var dedim cüzdanımda 5 ve 10 tl kağıt para vardı biraz da bozuk para vardı galiba ben ya 5 yada 10 tl verdim biraz zaman geçti işleri olduğunu söyledi ve gitmek için izin istedi merdivenler bizim biraz döner gibi inerken merdiven uçlarına dikkat etmek istedi bende kendisine elini tutarak yardım ettim birden aşağıda bulunan komşumun dairesinin yandığını ve onu gösterdim. -Buarada şuanki evim oluyor birden arkadaşım beliriyor beraberinde kadınlı erkekli misafir masa kurulmuş sofrada yemekler var hoş sohbet birden uzun süredir görmediğim amcam kızını görüyorum(küslük var) öyle sarılıyorum ki ama o değilmiş