• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada balık ve yılan görmek

H

halise

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm.
çanakkale
bekar(ayrılmış)
1.gün
rüyamda kız kardeşimle denizin içindeyiz..Kardeşim yüzemediği için onu ben sırtıma alıp yüzerek devam ediyorum. Denizin içi kocaman balıklarla dolu neredeyse sudan çok balık var ve balıklar çok iri ve parlak.
ertesi gün
koskoca çıngıraklı bir yılan..kafasının hemen altına boynuna basıyorum.ölüyor.babaannem ve dedemin oturduğu sokağa uzatıyorum yılanı, ağzından bahçe hortumunu sokuyorum suyu açıyorum.yılan şişiyor ve kuyruğundan patlıyor suyun basıncıyla tüm iç organları suyla beraber akıp gidiyor.
çok etkilendiğim 2 rüyadır. Yorumlayabilirmisiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Halise Kardesim masallah isminiz kadar guzel bir fedakar da yureginiz var..nasil mi anladim..
"Kardeşim yüzemediği için onu ben sırtıma alıp yüzerek devam ediyorum" demissiniz SIRT guc ve kuvvetir..Sevdikleriniz rahat ve huzurlu, mutlu olabilmeleri icin destek vermenizden anladim..

Ruyaniza Hayirdir ins. deyip yorumlamaya calisacagim ins.
Cafer-i Sâdık (r.a.) demiştir ki: Balık rüyası altı vech ile tâbir olunur: a) Vezir (bakan), b) Asker, d) Bakire kız,erkek kismet c) Ganimet, d) Gam, e) Hizmetçi.

Kalpleri birbirine ısındıran yalnızca CENABI HAKK tir!!
ALLAH büyük tür herşeyin hayırlısını yalnızca O verir ve sen kula kul olma hiç birzaman seni YARADAN bilir ya kıymetini bilmeyen düşünsün... insan sevdiğini koluna değil yüreğine yakıştırıyor ise ne o seni üzer ne sen onu üzersin... herseyin Hayirlisini dileyin..

Yılan öldürmek; düşmanı öldüreceğinize veya etkisiz hale getireceğinize işarettir
İbn-i Sirin: Yılan; gizli düşmana yorulur...
ama Siz yinede Sevdiklerinize ve Sevmediklerinize karsi bile Adil ve durust merhametli olun ki merhamet edene Merhamet edilsin..

imam Cafer Sadık ra.: Rüyada yılan görmenin on tabiri vardır:
1-Gizli düşman
2-Geçim
3-Esenlik
4-Yöneticilik
5-Ordu komutanlığı
6-Baht
7-Kadın
8-Murat
9-Erkek evlat
10-guc ve kuvvet..
artik bunardan hangisinin sizin ruyanizin yorumu oldugunu anca Rabbim bilir...
Siz yinede dedigim gibi merhametti yureginizden cikarmayin..selamet veinsanliginizi ile Hayra kalin..

Üst Alt