• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balkon kapısı görmek

BoZKuRt_-37

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda balkon kapası açıktı perdede sultan papagan yavrusu gordum benım papagan sandım kaçıyor yakaladım kafese koyım dedım benım sultan papagan kafeste onuda koydum yavru olan pagan sarıydı dıger benım papagan sarı kuyruk tuyu cızgılı sıyahtı bızım alt kat evde ustalar bıze geldı babamı sordu ben ustaya dondum yok dedım pagana baktım ıkısıde sıyah kırmızı oldu dondugum ustaya sordum burdakı ıkı papagan sıyah kırmızımı usta orda 1tane papagan var oda sarı sıyah cızgılı kuyrugun orası dedı oyle bır ruya ne anlama gelıyor BİDE BU RÜYA GORDUM SAYISAL OYNAMISIN SONUÇLAR BELLI OLDU KAZANAMADIM AILEM HEPSI BENDE DALGA GEÇIYORDU TUTURAMADIM DIYE BUNUDA NE ANLAMA GELIYOR BULAMADIM BİDE BEYAZ GÜVERCIN ELIME ALDIM SEVIYORDUM SONRA UYANDIM NE ANLAMAMA GELIYOR O 3 TANE RUYA YORUMLARSANIZ SEVINIRIM

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Kadesim selam vermeden kelama baslamiyalim ins.Hosgeldiniz..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...
Papağan görmek veya konuştuğunu duymak; güvendiğiniz birine sır vereceğinize, ancak bu sırrınızın o kimse tarafından açığa çıkarılacağına işarettir.
söyleme sırrını dostuna, dostunun dostu vardır, o da söyler dostuna"
BAZI BAŞARILAR BİLGİYE DEĞİL, KABİLİYETE BAĞLI .....Siz de en iyisi kabiliyettiniz mahiyettinde kendinizi gelistirmeye calisirsaniz ins.. Basarili olursunuz aksi takdirde..
oldugunuz yerde sayiklarsiniz.
Rüyada görülen güvercin; emin, sadik bir dost ve sevgilidir. Bazen de, güvercin, sirlari ezberleyen ailesi için mesakkat ve mihnetlere tahammül eden
masum kadinlara isaret eder. ibni Sirin in (R.A.) Güvercin görmek;uzaktan gelecek bir habere isaret eder dedigi rivayet edilmistir.
Önemli olan seni tamamlayacak ruhu bulmandır... Her peygamberin verdiği öğüt aynıdır: Sana ayna olacak insanı bul... (MEVLANA

sedasema

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada balkon kapısı görmek

selamünaleyküm
rüyamda komşumuzun evinin balkon kapısını kapatmakla uğraşıyoruz. kapıyı kapatıyoruz kilidi tutmuyor tekrar açılıyor bu sürekli böyle tekrarlanırken bırden yağmur fırtına cıkıyor.çaresiz balkon kapısını kapalı tutacak bı masa sehpa vb bırseyle kapıya destek koyuyoruz. daha sonra evın giriş kapısınında kapanmadıgını goruyorum evde daha önce oturan komşumuzdan gördüğüm kadarıyla kapının nasıl kapalı durcağını biliyor ve kitliyorum. evde benımle birlikte tanımadığım bir kaç kişi daha var ve evin içi eşyasız ve genişti. ne anlama geliyor merak ediyorum rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kadesim
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...
Rüyada kilitli ve kapalı yerleri açmak, güçlükleri kolaylaştırmaya ve geçimi kolay sağlamaya yorulur...
baskalari istemesede Allah Size bir vesilesi ile bir RIZK kapisi acacagina yorumlanir...
Hamd olsun ki RIZK Allahin elinde insanlarin degil...

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Rüzgar. Fırtına, yagmur rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...

söyleme sırrını dostuna, dostunun dostu vardır, o da söyler dostuna"
BAZI BAŞARILAR BİLGİYE DEĞİL, KABİLİYETE BAĞLI .....Siz de en iyisi kabiliyettiniz mahiyettinde kendinizi gelistirmeye calisirsaniz ins.. Basarili olursunuz ..

Önemli olan seni tamamlayacak ruhu bulmandır... Her peygamberin verdiği öğüt aynıdır: Sana ayna olacak insanı bul... (MEVLANA
Hayirli geceler...

Üst Alt