• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bayram görmek

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bayram olduğunu görmek, rüyada bayram görmek, rüyada bayram günü görmek rüya tabiri.
Selamun aleyküm hocam Allah'ın selameti üzerinizde olsun inşallah. Rüyada bayram gördüm, ramazan bayramımı, kurban bayramımı bilemiyorum. Bayramın 2.günüydü galiba ondan da emin değilim aslında karışık şeylerdi hocam. Çünkü bugün Bayram yarın düğün olacakmış gibi bir haber bir acele vardı.

Hepimiz güzel güzel giyinmiş (ama çok güzel) ve olgunlaşmış, büyümüş görünüyorduk. Giydiğimiz kıyafetler asil duruyordu üzerimizde yakışmıştı bize. Biz üç kardeş ve yanımızda tanımadığımız bir kaç kişide aynı giyinmiş ve aynı güzellikteydi bizimle. Halam kaybolmuş, nerde olduğunu bilmiyoruz kimisi diyor birlikte olduğu biR kişi var ona gitmiş boşuna aramayın ama biz aramaya devam ediyoruz, büyük bir kararsızlık ve korkuyla. Köyün biraz dışına çıkmışız, görenler gezdiğimizi düşünüyor. Ama biz halamı arıyoruz. Babam da aynı kızgınlık ve kararsızlık vardı (oda galiba takım elbise giymişti),

Ben 22 yaşında bir iş kadınıyım. Şanlıurfa'da yaşıyorum. Kış ayları ilçedeyiz yazın ise köyde kalıyor ailem. Üç kız kardeşiz nöbet ortancayım. Bekarım.ablam evli kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor. Ablamın kaynanası halam olur ablamı ve bizi hiç sevmezler kızıyla birlikte. Hayırlı günler size. Anlatacak daha çok şey var ama hep benim kararsızlıklarım ile dolu, net olan rüya kısmı yukarıda yazdıklarımdır. Hoşçakalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Allah'ın selameti ,rahmetti Sizin üzerinizde de olsun inşallah.

Rüyada bayram görmek;
Rüyanız, gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz ruh haliniz ile maddi durumunuz arasındaki ilişkiyi simgelerken,
bazı sıkıntı, güç veya öz güven eksikliği hissettiğinizi göstermekte ve bu eksikliğinizi Aileniz,kardeşleriniz ile tamamlayacağınızı ifade etmektedir.

Rüyada Rüyada görülen bayram ,darlik sonrasi ferahlık ve sevinçtir.
Rüyada dini bayram görmek;
Bolluk ,bereket ve kaybolan bir şeyin geri gelmesine yorumlanır.

"Halam kaybolmuş, nerde olduğunu bilmiyoruz "
negatif enerjili insanlardan uzak durun!!

"Babam da aynı kızgınlık ve kararsızlık vardı "
endişeli durumlarda kalınacağına,bazen de aile içinde de ufak bir tartışmaya yorumlanir..
selametle..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Öncelikle teşekkür ederim hocam sağolun.
Hocam negatif enerjili insanlardan uzak durun demişsiniz, sizi sorularım ile hep yoruyorum ama o kişiler dediğiniz acaba geçenlerde gördüğüm rüya ile ilişkili olabilir mi?
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/35446-ruyada-olu-gormek.html#post82153

bir şey değil,Siz de sağolun.
Çevrenizde kendisini başarısız , mutsuz , üzgün, kızgın, yalnız, incinmiş hissettiklerinde, etrafına negatif enerji yayan insanlar vardır..
ilginc olan iki rüyada da ayni mesaj ve yorumun olmasi demek ki;iki rüya ile de ilişkili olabilir ..selametle...

Yekbu_tenebu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sevgili gönül sızım çok teşekkür ederim size. sanırım şu negatifli dediğiniz insanlar ben kendim oluyorum çünkü etrafımda böyle bir kimseler yok dikkat ettim de hep ben olumsuzum :( yazdıklarınızı okudum diğer rüya yorumunu tekrar okudum, tek negatif biri var o da benim galiba :( etrafımdaki insanlara karşı hep bir güvensizlik yaşıyorum haklı nedenlerim var ama başkalarına da haksızlık yapıyorum galiba güvenmeyerek. bu iki rüya da aynı kişi için istiare duası okudum ve bu tür rüyalar gördüm. "kişi karşısındakinin aynasıdır" yaşadıklarım her ne ise karşımdaki insanlar kadar bende suçluyum bunun farkına tekrar vardım sayenizde. umarım umarım en kısa zamanda toparlarım daha önce mesaj yazmıştım size güvensizlik ile ilgili siz bir hastalık bile olabilir dediniz haklısınız. inşallah toparlarım hocam. bana dua edin lütfen. Allah-ın selameti üzerinize ve tüm insanların üstünde olsun inşallah. hayırlı geceler.Allah-a emanet olun.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bayram geldiğini görmek

Selamun Aleyküm Gönül dostum !

Ruyamda bayram gelmiş herkes bizde amcamlar kuzenlerim herkes topluca gelmiş bir sofrada fistikli baklava yiyor herkes her nedense ben yiyemiyorum içim almiyor canim istemiyor sonra ise disari cikmak icin hareketleniyorum cikarken arkamdan bir amcam geliyor adi suleyman bana para vermek istiyor ama ben kabul etmiyorum ve disari çıkıyorum.

Bekliyorum selamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Gönül dostum Allah'ın selameti ,rahmetti ,üzerimize olsun inşallah.

Rüyada bayram görmek;
Rüyanız, gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz ruh halinizi simgelerken,
bazı sıkıntı, güç veya öz güven eksikliği hissettiğinizi göstermekte ve bu eksikliğinizi Aileniz,kardeşleriniz ile tamamlayacağınızı ifade etmektedir.

Rüyada Rüyada görülen bayram ,darlik sonrasi ferahlık ve sevinçtir..
dur bakalım orucu hakkı ile tut yada oruç seni tutsun da sonra bayram gelebilir...

DERDİMİZ KENDİMİZLE. Kendini bilmeyen neyi bilir? Kendisiyle kavgalı olan kiminle barışıktır?
Kendini kaybeden neyi kazanır? Türkçe'mizdeki “oruç tutmak” ne güzel tabir.

Oruç mu bizi tutar, yoksa biz mi orucu tutarız? Bizim orucu tuttuğumuzu iddia ediyoruz. Bir yere kadar doğru da? Ama doğrunun çok küçük bir parçası bu.
Asıl doğru şu: Biz orucu, oruç bizi tutsun diye tutarız. Meğer ne zor şu “kendini tutma” meselesi. İnsanın başına ne geliyorsa “kendini tutamadığı” için geliyor.

Günahlar hep kendini tutamamanın ürünü. Her caninin cinayeti kendini tutamadığı anına denk geliyor. İnsan dilini tutamadığı zaman kırıyor ve kırılıyor. Elini tutamadığı zaman kırıyor, döküyor. Kendini tutamadığı zaman, kendini yitiriyor, kendine yazık ediyor...

Kendini tutmak adam işi, zor iş. Oruç bizi işte bu zor işe çağırıyor. Kendisini tuttuğumuzu sandığımız oruç, aslında bize kendimizi tutmayı öğretiyor...

Yeme ve içme güdümüzü, şehvet güdümüzü denetim altına almamızı öğütlüyor.
Kişi orucu ne kadar ihlas ile tutarsa, oruç da kişiyi o kadar tutar. Kim orucun başını dik tutarsa, oruç da onun başını dik tutar.
selametle..

tebessum13

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum,
haklisiniz insaallah bir vaktim oldugunda yazayim ama gercektende vaktim yok hem calisiyor hem cocuklarima bakiyorum zaten ruyami burda yazarken zar zor vakit ayiriyorum.
size zahmet ruyami yorumlsrsaniz sevinirim bir daha sefer yazarim size insaallah. Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Gönül dostum Allah'ın selameti ,rahmetti ,üzerimize olsun inşallah.

Rüyada bayram görmek;
Rüyanız, gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz ruh halinizi simgelerken, bazı sıkıntı, güç veya öz güven eksikliği hissettiğinizi göstermekte ve bu eksikliğinizi Aileniz,kardeşleriniz ile tamamlayacağınızı ifade etmektedir.

Rüyada Rüyada görülen bayram ,darlik sonrasi ferahlık ve sevinçtir..
dur bakalım orucu hakkı ile tut yada oruç seni tutsun da sonra bayram gelebilir...

DERDİMİZ KENDİMİZLE. Kendini bilmeyen neyi bilir? Kendisiyle kavgalı olan kiminle barışıktır?
Kendini kaybeden neyi kazanır? Türkçe'mizdeki “oruç tutmak” ne güzel tabir.

Oruç mu bizi tutar, yoksa biz mi orucu tutarız? Bizim orucu tuttuğumuzu iddia ediyoruz. Bir yere kadar doğru da? Ama doğrunun çok küçük bir parçası bu.
Asıl doğru şu: Biz orucu, oruç bizi tutsun diye tutarız. Meğer ne zor şu “kendini tutma” meselesi. İnsanın başına ne geliyorsa “kendini tutamadığı” için geliyor.

Günahlar hep kendini tutamamanın ürünü. Her caninin cinayeti kendini tutamadığı anına denk geliyor. İnsan dilini tutamadığı zaman kırıyor ve kırılıyor. Elini tutamadığı zaman kırıyor, döküyor. Kendini tutamadığı zaman, kendini yitiriyor, kendine yazık ediyor...

Kendini tutmak adam işi, zor iş. Oruç bizi işte bu zor işe çağırıyor. Kendisini tuttuğumuzu sandığımız oruç, aslında bize kendimizi tutmayı öğretiyor...

Yeme ve içme güdümüzü, şehvet güdümüzü denetim altına almamızı öğütlüyor.
Kişi orucu ne kadar ihlas ile tutarsa, oruç da kişiyi o kadar tutar. Kim orucun başını dik tutarsa, oruç da onun başını dik tutar.
selametle..

Üst Alt