• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Bayram Şekeri Yemek

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Bayram Şekeri Görmek.

Selamün aleyküm ablacım hayırlı ramazanlar. Abla bugün bir rüya gördüm Rabbim hayırlara getirsin inşallah...

Rüyamda askerdeyim askerliğim bitmiş terhis oluyorum. Askeriyeden çıkıp eve geliyorum elimde de bir poşet bayram şekeri, kapıdan içeri giriyorum kızım annem koşarak yanıma geliyor sarılıp öpüyorum.

Sonra elimdeki poşetin ağzını açıp hadi sizde yeyin deyip bayram şekerlerinden bir tane meyveli şeker alıp yiyorum, sonra bir tane de çikolata yeyim deyip bir tanede çikolata yedim. Sonra da uyandım tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, hayırlı ramazanlar,Rabbim hayırlara getirsin inşallah...

Rüyada şeker görmek;
hayatta özel anları ve mutluluğu ifade eder ,Şeker yemek, hayırlara vesiledir. Yakın zamanda belli bir kazanım elde edileceğine işaret eder.

Bazen de Şeker yediğini görmek;
hoşgörü, şehvet veya yasak hazları ifade etmektedir.

Rüyada bayram şekeri görmek,;
rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında uzun zamandan beri çektiği sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine,
Allah’ın izni ile huzur ve tad, lezzet sahibi olacağına işaret eder.

Başkalarının ne düşündüğünü kontrol edemez ve herkesi memnun edemezsiniz...
Biz bu Dünya ya herkesi memnun etmek için gelmedik, Allah cc.memnun etmek için burdayız!
Senin, değerini biçmeye insanlar izin verme,, seni hafife alabilir,değerinin altında biçebilirler..selametle..

Üst Alt