• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bayram ziyareti

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
SELAMUN ALEYKÜM

Rüyamda bir bayram günü akrabaları ziyaret ediyordum bayramlaşmak için tek başıma en sonunda bir akrabamın evine gittim ve orda bir kaç tanıdığım insanlarla bayramlaştım ve yanlarına oturdum bu rüyanın anlamı merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

hayırlı akşamlar cümleden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
RÜYADA BAYRAM ziyaretine gitmek ;Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir.

Bayram ziyaretti hali; genel olarak hayatın mat ve rutin akışı içerisinde yakalanan farklı bir iklimdir sanki.
Bayram gül yüzlü bir mevsim değişikliğidir ..
Bayram; bir farkındalık halidir. Sayısız ihsanları keşfetme ufkunda nezih bir soluklanıştır...bir kutlama, sevince gebedir!!
Bayram; ulaşılan ruhî ve fiziki güzelliklere karşı halin lisanıyla dillenerek içten kaynayan coşkunun kollarında sunulan bir şükrânedir mevlaya...
iste butun bunlari ruhunda hissetmenize delaletir.. yeterki siz bir Adim atin!!

Deliye her gün bayram derdi babam..Aklın dengesinden uzak kalışım,Hayati deli, dolu ,farkli yasamak;Allah-in takdiri ilahisine Teslim olmak her olanda
bir HAYIR ve hikmet olduguna inanmak..Bu da gecer Ya Huuu her gunu bayram kabul etmek bir başka delilik olsa gerek aslında. islikcalan.:tamam:.
Hayirli gunler...
asagidaki konuyu okurmusunuz lutfen Butun Gonul dostlarima ortak yazilmis bir Hizmet cagrisidir...

https://www.islamiforumlar.net/uyel...r-ve-sorular/28756-bir-uyari-bir-intizar.html

Üst Alt