• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bebeğin cinsiyetini görmek

derinnur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm hocam.Ben 3 aylık hamileyim. Rüyamda doktora gidiyorum cinsiyeti kız diyor. İki tane kızım var Allah'ın izniyle hayırlı erkek evlat için dua ediyorum.Yorum ve emeğiniz için Rabbim sizden razı olsun. Hayırlı aksamlar.

Özlem Yılmaz,Ev hanımı,İstanbul,Yaş:34

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
balam.jpg

aleyküm Selam Ve Hosgeldiniz Kardesim..
Kusura bakmayin..hemen yazamadim benim de bir dunya tatlisi afacanim var...

Kardesim KIZ erkek her seyin HAYIRLISI HAYIRLI EVLAD..
oyle yuce bir nimettir ki.. lakin ruyasinda silah,tüfek,asker,görenler O rüyaları hep erkek bebeğe yorarlar..
yuzuk, kolye,kendi kizlarini gorenler ise genellikle KIZ cocugu diye yorumlanir ama her seyin en iyisini bilen Allah -tir!!
insallah Allah muradinizi kalbinizdeki arzu Hali versin ..
rüyada bebeğin KIZ cocugu oldugunu doktorun soylemesi..: Bebegin Cinsiyetti ile ilgisi yok!! Erkek de KIZ da olabilir degil mi?:bilmemm:.
Ruyanizin Yorumu ise su an icinde bulundugunuz Ruh halinizden kendi icinizdeki kucuk KIZ cocugunun bunaldigini kendini bir kavanozda gibi SIKISMIS! tikanip kalmis!birazcik stresli ,caressiz, oldugunuzu gosteriyor..
Stresten uzak,moralinizi yüksek tutun..unutmayin ki Sizin Ruh hallinizden karninizdaki Bebek te etkilenmekte..
Mutlu, Huzurlu, sakin , bir bebek istiyorsaniz Bebek Terbiyesi simdi baslar kardesim..Her seyin Hayirlisi..
Hadi Gozunuz Aydin yine Anne oluyorsunuz ne guzel...
ALLAH'tan ne muradiniz varsa versin RABBIM dualarinizi kabul etsin..Sizi ve Ailenizi sevindirsin amin..
acilangul1

Kctgb

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebeğin cinsiyeti

Aleyküm selam ben bir rüya gördüm. Cinsiyetini öğrenmeden bir gün önce rüyamda orta yaşlı bi kadına karnımdaki bebeğin ne olacak diye soruyorum kadının elinde bi fincan oğlun olacak, adı ibrahim daha sonra bu oğlan iki oğlana dönecek diğerinin ismide hasan dendi. Nasıl yorumlamam gerek. Şimdiden teşekkürler hayırlı günler ve cinsiyetini öğrendim kız dedi doktor ama ben halen erkek olacak gibi hissediyorum. Rüyalarımda mavi elbiseler erkek çocuk görüyorum neye delalettir sağolun.

Umuteylül

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada karnındaki bebeğin cinsiyetini görmek

2.5 aylık hamileyim rüyamda karnımdaki bebeğin yüzünü hareketlerini cinsiyetini gördüm erkek bir bebekti annemde yanımdaydı rüyamda oda diyordu evet erkekmiş hastaneye gitmene gerek kalmadı emin olabilirsin diyordu. Lütfen tabiri ne demek yardımcı olurmusunuz.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada karnındaki bebeğin cinsiyetini görmek

2.5 aylık hamileyim rüyamda karnımdaki bebeğin yüzünü hareketlerini cinsiyetini gördüm erkek bir bebekti annemde yanımdaydı rüyamda oda diyordu evet erkekmiş hastaneye gitmene gerek kalmadı emin olabilirsin diyordu. Lütfen tabiri ne demek yardımcı olurmusunuz.
rüyada doğmayan bebeği görmek -cinsiyet falan dahil- mutlu olmaya ve morale işaret edilir.

Üst Alt