• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek emzirmenin tabiri

katre

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm;
ben evliyim fakat çocuğum yok.rüyamda kendimi yeni doğum yapmış olarak ve çocuğumu emzirirken gördüm.her iki göğsümden de emziriyorum çocuğu önce çok az süt geliyor ve bebekte pek ememiyor, canımın yandığını hissediyorum. Sonra çok az göğüslerimden kan geliyor.Temizleyip tekrar emziriyorum bebeği bu sefer emebiliyor.Bu arada çocuk güzel bir çocuktu ve gürbüz bir erkek bebeğiydi.Şimdiden teşekkür ederim.İnşaallah rüyamı yorumlarsınız.Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..HER ŞEYİN BİR VAKTİ VE SEBEBI VARDIR !!
her ruya sahibinin maddi,manevi icinde bulundugu ortam ve kosullar medeni hali de goz onune alinarak yorumlandigini bilmenizi isterim..
Ruyada bebek gormek masumiyet cana yakınlığı ve yeni baslangıçları belirtir. ..
ayni zaman da Bebekler icinizdeki incinebilir temiz kalpliliğinizi çaresizliğinizi ve bozulmamış temiz ahlakınızı gösterir.
Ruyadaki bebekler sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu ,bebek hasret ve korkusunu yaşadığınızi gosterir. ..

Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada bebek emzirmek bir kadının kendi evladını veya baska bir bebegi emzirdiğini görmesi evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işaret eder..
kendisinin de Allah cc. katindan bir lutuf ile nimetlendirilmesi seklinde Yorumlanir Allahu alem...
evli bir hanimin ,bebek emzirdiğini görmesi hamile olmaya da yorumlanir..
"çok az göğüslerimden kan geliyor.Temizleyip tekrar emziriyorum "
Tedavi, sıkıntı ve temizlendikten sonra zahmetten sonra rahmette, lutfe ins. bir bebege de yorumlanabilir..
emir_bebek.gif

Her şey yarattığı üzere Allah'ı zikretmektedir.
İster susarak ister konuşarak. Niyet Hayr sa fiilde hayr vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir.
Selamet ile Hayra Kalin.. hakkinizda her seyin HAYIRLISI...

MEVLANA der ki;
Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme. Sen dağları seyret.
Yenik ...düşüyorsan özlemlerine aldırma,kalbindeki
o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset.
Işıklar sönmüşse ve karanlıksa onada aldırma, ay ışığını seyret.SABRET...
Sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun.
Sabret ki herşey gönlünce olsun..." katre-i Muhabbet...

duaa..

katre

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Rabbim sizden ebeden razı olsun Cenab-ı Hak herkese gönlündekini hayırlı bir şekilde nasib etsin.bir kadının en çok arzu ettiği şeydir elbette anne olmak, yorumlarınız inşaallah hakkımızda hayırlı olacak bir evlada sahip olmaya işarettir.Tabi ki, Yüce Mevlam ne taktir ederse o olur.selam,dua ve muhabbetle...

Üst Alt