• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek görmek

muku

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek arabasında bebek görmek, rüyada bebek görmek rüya tabiri.
Selamunaleykum sevgili din dostlarim. :) Ruyamda bilmedigim bir yerdeydim. Genc yeni evlenmis cift gordum, bebek arabasinda bebekleri vardi. Erkegin annesi ve babasida onlarlaydi. onlari yolcu ediyordum birden bebegin bir oyuncagini utugunu gordum (oyuncak pembe bir fildi burnundada kalp vardi yumusacikti) oyuncagi bebegin arabasina dogru attim, bebegin sag yanaginda bi cizik oldu dogal olarak ailesi cok kizdi. Kendimi cok mahcup hisetimm onlari iceri davet ettim bir masada oturduk erkegin annesi bana hakkini helal et dedi ben helal ettim diyerek bir aciklamada bulundum ve sizde bana hakkiniz helal edin cok uzgunum dedim anne ve gelin hakklarini helal ettiler, erkege sira gelince basini salladi. Bende esine donerek bana hakkini helal etmesini rica edermisiniz esinizden. Rica etti ama erkek bilmiyorum, dusunmem lazim diyerek kafasini hayir seklinde salladı ve babasina bakti babasi da hayir seklinde basini salladi. ( ben hemsrielik birinci sinifim her halde boyle bir seylemi karsilasicam meslegimde diye dusunuyorum yardimlariniz icin cok tesekurr ederimm) ALLAH a emanet olunn iyi gunler :))

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Bebek Arabasında Bebek Görmek;
rüya sahibini üzen, yoran ve sıkan sıkıntıların ve dertlerin, tersliklerin ortadan kalkmasına ve rüya sahibinin hayatının artık yavaş da olsa düzene girmeye
başlamasına ve belli bir rutine oturmasına işaret eder...

Rüyada oyuncak (pembe bir fildi burnundada kalp vardi )görmek;

çok özlediğiniz birini yakında göreceğinize işarettir.

Rüyada helallik istemek,
"hakkiniz helal edin "iki anlamı var
-Ya bir erkek arkadaşın vicdani olarak kendini sana karşı borçlu hissediyor ve bu yükten gerçekten rahatsız..
ya da senin, bilerek ya da bilmeyerek kul hakkına girmenize ,gireceğinize yorumlanir..

Rüyada helallik alamamak;
duyulacak vicdan azabına işaret eder. Rüya sahibi yapacağı bir davranışı nedeniyle birilerinin kalbinin kıracak.
Kendisi ile bir iç hesaplaşmaya girecek ve yaptığı hatanın farkına varacak olmasina işarettir..
bitirdiğiniz/bitireceğiniz her ilişkiden hak, hukuka dikkat ederek!! ve vicdan rahatlığı ile nokta koyun yoksa gelecek ilişkinizi ,hayatinizi olumsuz yönde etkileyecektir....

Bazen kendinizi her şey üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz. İş ,okul ,özel hayatınızdaki gelişmeler sizi zorlayabilir, ne olursa olsun
yaşadığınız olumsuz durumların yaşamınızdan tamamen uzaklaşacağını ve hayatınızı değiştireceğini bilerek sabırlı davranmalısınız.
yaşanmışlıkların getirdiği olgunlukla kendiniz için ayni o bebek gibi masum ve yeni bir başlangıç yapmayı seçin. selametle..

acilangul1

Üst Alt