Rüyada bebek arabasında bebek görmek, rüyada bebek görmek rüya tabiri.
Selamunaleykum sevgili din dostlarim.
Ruyamda bilmedigim bir yerdeydim. Genc yeni evlenmis cift gordum, bebek arabasinda bebekleri vardi. Erkegin annesi ve babasida onlarlaydi. onlari yolcu ediyordum birden bebegin bir oyuncagini utugunu gordum (oyuncak pembe bir fildi burnundada kalp vardi yumusacikti) oyuncagi bebegin arabasina dogru attim, bebegin sag yanaginda bi cizik oldu dogal olarak ailesi cok kizdi. Kendimi cok mahcup hisetimm onlari iceri davet ettim bir masada oturduk erkegin annesi bana hakkini helal et dedi ben helal ettim diyerek bir aciklamada bulundum ve sizde bana hakkiniz helal edin cok uzgunum dedim anne ve gelin hakklarini helal ettiler, erkege sira gelince basini salladi. Bende esine donerek bana hakkini helal etmesini rica edermisiniz esinizden. Rica etti ama erkek bilmiyorum, dusunmem lazim diyerek kafasini hayir seklinde salladı ve babasina bakti babasi da hayir seklinde basini salladi. ( ben hemsrielik birinci sinifim her halde boyle bir seylemi karsilasicam meslegimde diye dusunuyorum yardimlariniz icin cok tesekurr ederimm) ALLAH a emanet olunn iyi gunler
)
Selamunaleykum sevgili din dostlarim.