• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek kokusu almak

nesli35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hayırlı günler rüyamda beyaz elbiseli bir bayan karnıma dokunup sen hamilesin diyordu ve daha sonra sanki biraz zaman geçmiş gibi bir bebek görüyordum ama bebek kucagımda bana yaslanmış bir şekilde sarılarak oturuyordu ve ona benim onun annesi olduğumu ve onu karnımda taşıdıgımı anlatıp hamilelik fotoraflarımı gösteriyordum sonra onu öpüp kokusunu içime çekip evlat kokusu işte buymuş deyip seni yaradana kurban olurum diyordum sanki gerçek gibiydi ama uyanıncada o bebek kokusu burnumdaydı hayırlısıyla yorumunuzu bekliyorum inşallah allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir.
Her evlad kokusu cumlesini okudugumda Evlad hasretti ceken Yakup as aklima gelir...
Evlad hasretti, istegi, sevgisi ile imtihan edilen SABIRLI guzel peygamberin babasi Yakup as.
insan her seyi ile imtihan edilebilir.. cocuklari nefsi ailesi sevdikleri ,teslimiyetti, imani ile bile.. ama butun bu imtihanlarin bir sebebi ve gayesi ve imtihan sonrasi Allah-in lutfu vardir...
Rüyada Evlad kokusu ;Ona sıkıntı ve keder erişir...Sabri ve imani ile de en cok imtihan edilir... imtihani gecebilirse huzur, mutluluk ile yorumlanir...
Biliyorum tüm mutluluklarında bir sonu var tüm acılarında…
Var olan her şey yok olup gitmeye mahkum…
Biraz hızlı biraz yavaş ama bitecek bir gün tüm sevinçler ve tüm kederler.
Dünler mazi bile olmayacak unutulup yok olacak.
Biraz sabır biraz gayret geçmişin üzerine kalın sünger çekecek.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt