• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bebek sevmek

N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
rüyada bebek sevmek, rüyada kız bebek görmek, ruyada bebek sevmek görmek, rüyada bebek görmek, rüyada erkek bebek görmek, ruyada erkek bebek sevmek, rüyada bebek emzirmek

Rüyada bir bebeği sevip okşadığını görmek, sevinçli bir habere işarettir.

Çocuklar EVLERİN sevinç kaynağıdır. Rüyada küçük bebek görmek, sevince ve mutluluğa işarettir.

Yeni doğmuş bir bebek görmek; gerek geçmişteki, gerek o anda yapmakta olduğunuz işle hiçbir suretle ilgili olmayan çok kârlı bir işe girişeceğinize alamettir.

Uyuyan bir bebek GÖNÜL İŞLERİNDE BAŞARILI olacağınıza veya bir yatırımdan iyi para kazanacağınıza işarettir.

Bebek haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.

Çok güzel giyimli bir bebek Sağlıklı ve sevinçli göründüyse varolan sıkıntının önemsiz ve çabuk atlatılacağına işarettir.

İşsiz güçsüz birinin rüyada bir bebeğin beşiğini salladığını görmesi, yakında işe gireceğine ve sevineceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa işaret eder.

Rüyada ağlayan bir bebek görmek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.

Rüyada yerde bulunan kız çocuğunu oradan kaldırıp kucağına almak her türlü hayra kavuşmaya işarettir. (yoksulsa zengin olması, hasta ise şifa bulması, sıkıntıda olanın bundan kurtulması vs)

Bazı durumlardar üyada yeni doğmuş bebek görümek, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir.

Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur.

Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir.

Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir.

Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir.

Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydınıdır, çok sevinç verir.

Rüyada bebek görmek kismet açikligina, sansa isarettir. Rüyasinda bir bebegi sevip oksadigini görmek, beklemedigi bir yerden bir haber alacagina;

bebegin agladigini ve onu susturmaya çalistigini görmek, bir ticaretten kazanç için ugrastigina;

bir bebegin besigini salladigini görmek, bir ise girip mutlu olacagina isarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye isaret eder.

Rüyada kiz çocugu görmek ise bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga isaret eder. Kiz çocugunu görmek, sevinçli bir isle karsilasilacagina isaret eder.

Bebek haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rüyada bebek sevmek islami rüya tabirleri

Rüya: Ben 8 aylık hamileyim, rüyamda görümcemi doğum yapdığını çok sancılandığını görüyorum ama doğuramıyor sonraya kaldı diyor. Sonra ben doğum yapmışım bebeğimi giydirip kucağıma veriyorlar. Temizlediniz mi diyorum evet diyorlar, alıyorum kucağıma oğlum, canım, bebişim diye seviyorum. Bebeğimin cinsiyeti zaten erkek. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim.
Yorum: Selamun aleykum..Tekrar dan Hos geldiniz Nazli ..Nur kardesim...iki hafta once gordugunuz o ruyadan sizi hatirliyorum.. ve bu ruyanizi yorumlamadan daha once yazdigima bazi eklemelere ilave ederek aynen yazdiklarimi ekliyorum..
ins. Yigit ,mert masum evinizin nesesi ,bereketti geldiginde haber verirseniz cook sevinirim..
ruyanizi Hayra yoralim ins. Rabbim Hayra cikarsin!.

Rüyada görümce veya baldız görmek, dogum münasebetiyle ailenize yeni bir ferdin katılacagına yorumlanır.

Görümce ve baldız aynı zamanda eve girecek yeni bir neşeye ve sevince de yorumlanır.
Görümceniz icinde bulundugu SIKINTI dan biraz daha kurtulamiyacak ..Sabir ve Dua ile Rabbine yonelsin Allahu alem!
Her sey gecici ve bir imtihan oldugunu unutmiyalim...
Lutfen bebeginiz icin endise duymayin Allah-in izni ve kudretti ile her sey en Hayirli bicimde sonuclanacaktir..
Sizin de bebeginizin de hayatti Hayattin Sahibin elindedir O`na siginin ins. her sey yolunda gidecektir..Allah-u Alem...
Rüyalar insanlara manevî alemlere pencereler açan birer realitedir...
Sürekli maddî hayatla meşgul olmaktan yorulan insanlar rüya ile manevî alemlere seyahat etmekle istirahat etmiş olur.
doğru rüyalar görecek kadar hayatını istikametle geçirenler rüya yoluyla misal aleminden haber alabilirler...iste sizin de ruyaniz bunlardan biri..
Rüyanız kendi içinde oldukça tutarlı güzel bir rüyadır
Hayatınızda bereketli ve cok farkli yeni bir dönem yakin da başlıyacak ..insallahu rahman..
Sifa..deva derman her sey Allah-in elindedir..
bebeginizin de ismi bunlara yakindir..
Mevlan sağlık huzur afiyet ve Dogumunuzda kolayliklar versin
hasta kullarına şifa borçlu kuluna edalar nasib etsin ..

"Kaynaşmanız için size kendi (cinsi)nizden eşler yaratıp aranızda sevgi ve merhamet peyda etmesi de O'nun (varlığının) delillerindendir. Doğrusu bunda iyi düşünen bir kavim için ibretler vardır."
{Rum Suresi:21.[/COLOR]

N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
Tşk ederim, allah razı olsun. inş güzel günler gelir, maddi manevi çok sıkıntıdayım ve dediğiniz gibi bu da sanırım hep rüyalarıma yansıyor. Annem hasta, kulaklarından rahatsız sık sık onu da görüyorum. Duyarken görüyorum, bazen tersi çıkarmış rüyaların duymayacak yada onsuz kalıcam, ne yaparım annemsiz diye çok üzülüyorum, hamileliğin de verdiği hassaslıkla. Güzel yorumlarınız içimi rahatlatıyor allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil cumlemizden Kardesim..
ilk ruyanizi yorumlarken sunu yazmistim..

"Hayatınızda bereketli ve cok farkli yeni bir dönem yakin da başlıyacak ..insallahu rahman..
Sifa..deva derman her sey Allah-in elindedir..
bebeginizin de ismi bunlara yakindir.."

yani insallahu Rahman Bu bebek Rizki ve bereketti ile gelecek..Bebeginizin gelisi ile Maddi manevi,ruhani,duygusal,ailevi bir cok olumsuzluguda olumlu
yonde degistirip,guzelestirecektir ins.
Sizde biraz da hamileligin verdigi,degisim,hassasiyet ve tedirginliginin de olmasi tabiki cok dogaldir!

ALLAH cc.yeni doğmuş günahsız bebeklerin ve nur yüzlü
ihtiyarların yüzü suyu hürmetine ne nimetler ihsan ediyor insanlar bir bilse..

her bebek rızkıyla gelir!Sen sadece Allah`a tam tevvekul et kardesim..
Rabbim sağlık huzur afiyet ve Dogumunuzda kolayliklar versin
hasta kullarına şifa borçlu kuluna edalar nasib etsin ..

Beyzah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek sevmek

Merhaba hayırlı günler. Ben yaklaşık bir aydır rüyalarımda 4 kere bebek sevdiğimi güler yüzlü bebek gördüm. Gördüğüm daha bir çok rüyanın tabirinde isteklerime sevdiğim kişiye kavuşup evleneceğim çıkıyor. Yaklaşık 3 aydır da sözlümle üniversite sınavı nedeniyle ayrıyız. Yaptığım hatalar yüzünden tövbe etmeye başladıktan bir kaç gün sonrada gördüğüm rüyaların yorumlarında Allah katında iyi bir mertebede olduğum yazıyor. Sizce ne kadar dikkate almalıyım bi anlamı var mıdır? Allah razı olsun şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayırlı günler,rüyanız hayr olsun.
Rüyada bir bebeği sevip okşadığını görmek;
sevinçli bir habere ,masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları Kendinizi değiştirip hayatınızdaki hataları Allah'in İzni düzeltebilirsiniz ikinci bir hakkı kazanmanızı belirtir.
Sen kendini güzel, olumlu, hayirli, iyi yönde değiştir ki Rabbim de seni değiştirsin...
Bakış açını değiştirmekle başla işe. Sonra da niyet et; güçlü ve samimi bir iradeyle, olmak istediğin şeye...

Rüyada bebek sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.

Bebek sevmek, bir bebeği sevdiğini görmek ;
gerçek yaşamınızda sevgi ihtiyacınızı, sevgiye aç, sevilmek isteyen yönünüzü simgeler. Bu rüya aynı zamanda gerçekleştiremediğiniz hayallerinizi ifade edebilir.
sizin rüyanızda sanki ilahi bir mesaj var ve önünüzde hayal dahi etmediğiniz güzel gelişmeler olduğunu, sağlık, bereket, huzur ve mutluluk dolu günlerin geleceğini müjdelemektedir.

Hayat, bir yol mutlaka açar, kendinde bir yol bulmak isteyene. Mukadderat çerçevesinde, bir yolda yürüyenlerle yürümeyenler arasındaki tek fark, bunu Allah'tan yürekli ve samimice isteyip istememeleriyle ilgilidir sadece. Vermeyecek olsaydı, istememizi istermiydi Allah sence..?

Rabbim umduklarımıza nail, korktuklarımıza emin eylesin.. amin...

acilangul1

Beyza96

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek sevmek

Selamun Aleyküm rüyamda bir erkek bebek gördüm çok tatlıydı kucağıma alıp sevdim bu arada evliyim lütfen cevap verin.

Üst Alt