• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beddua etmek

gülizarözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum rüyamda babamı çok sinirli bir şekilde görüyordum kendi kendine söyleniyordu kpss sınavından bahsediyordu herkes 100 ün üstünde puanlar alıyor siz birşey yapamıyorsunuz. o sırada bende mutfaktaydım elimin üstünde bir parça somun ekmeği vardı . babama ekmek kuran çarpsın kim söylediyse yalan söylemiş kimse 100 den yukarı puan alamaz diyordum . babam beddua ediyordu bana inşallah kör olursun kuran çarpar gibi beddualar ediyordu. yanımdan ayrılıyordu bende ağlayarak kardeşime babama ne söyledim ki bana böyle diyerek uyanıyordum.
bu rüyadan bir kaç gün öncede bababımın çok yaşlandığını ve öldüğünü görüyordum çok ağlıyordum.
yorumunuz için Allah razı olsun...
Annemde rüyasında başkasına ait bir armut ağacı görüyordu sahibinden izinsiz bir kadın anneme bir tane kopar ye diyordu annem ben tövbeliyim yemiyorum diyordu armutu yemiyordu. selam ve dua ile ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirdir insallah..
Bir kimsenin rüyada kendisine beddua edildiğini görmesi, pişmanlık ve nedamete delâlet eder.
Hal ve hareketlerinizdeki yanlışlıklar nedeniyle mahcup olmamak icin bu gunlerde daha dikkatli olmaniz gerektigine isarettir..

Mevsiminde armut yemek, armut yediğini görmek neşeli, keyifli bir yaşam evresi geçirmekte olduğpunuzu, bu günlerin kıymetini bilip, iyi değerlendirmeniz gerektiğine işaret eder

Mevsimi dışında armut yediğini görmek haram veya sağlık sorunlarına işaret eder...
tövbesine de SADIK olmasi gerektigine delaletir..
Hayirli gunler..

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada beddua etmek

Selamün aleyküm GönülSızım abla, nasılsın?

Senin bugün uçağın vardı galiba. Belki de şu anda vatanına kavuşmana dakikalar kaldı :) Şimdiden gözün aydın :)

Ben pek hayra yoramadığım bir rüya gördüm. Rüyamda eski sözlümü gördüm. Belki 7-8 sene olmuştur ayrılalı. Babam müsade etmeyince ben ayrılmıştım. O babamdan gizli evlenmemiz konusunda çok ısrar etmişti bana. Ayrılığı kabullenmesi çok zamanını almıştı.

Neyse rüyamda onu gördüm. Bize gelmiş, bana ders çalıştıracakmış, önümüzde defter kitaplar. Annemde var evde. Bana arkadan öyle sıkı sarılıyor ki ben sinirleniyorum. Sanki tiksiniyor gibiyim ondan. Annemde orada olduğu için sinirim iki katına çıkıyor. Defter ve kitapları atıp ona beddua etmeye başlıyorum. "Allah cezanı versin, Allah(cc) seni kahretsin, iki yakan bir araya gelmesin." Neler neler söylüyorum. Sonra onu kapı dışarı edip arkasından kapıyı üç sefer kilitliyorum.

Ben normal hayatta beddua eden bir insan değilim. En fazla içimden "Allah'ım sana havale ediyorum." derim. Bu rüya beni biraz endişelendirdi. Lafı daha fazla uzatmıyorum :)

Allah' emanet ol abla. Hayırlı yolculuklar baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Gönül Dostum Hamd olsuniyiyim daha yeni geldim..Ya Sen nasılsın ?
Rabbim rüyanı hayra çevirsin inşallah
Rüyada beddua görmek hayırlı değildir. Etmekte, edilmekte hoş mesajlar vermez.
Rüyada beddua etmek, beddua ettiğini görmek gerçek yaşamınızda kendi hatalarınızdan kaynaklanan sorunlarda daime bir başka suçlu arama huyunuz olduğunu simgeler.

neden bedua dinimizde yasaklanmis oldugunu psikolojik olarak arastirirsaniz..her insan sadece kendi ana oz dilli ile bedua ettigini gorursunuz..
neden biliyormusunuz cunku her bedua edisimizde kendimizden pozitif enerjimisden sarf ederek ederiz..
yaşanan olumsuz duygular da ruhsal ve fiziksel olarak kişinin sağlığını etkiler ve olumlu olaylari kendi negatif enerjiniz ile kilitlersiniz....
KAYBETTİĞİMİZİ SANDIKLARIMIZ..KURTULDUKLARINIZDIR…
selametle kalin...

acilangul1

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönülsızım ablaaaa Hoşgeldin :) Özledik biz seni :) Bende iyiyim Allah'a şükür. İş arıyorum aylardır ancak hala birşey çıkmadı. Hemen bulup hayırsız olacağını bekleyeyim güzel hoş olsun diye düşünüyorum bende. Sabırsız davranmamaya çalışıyorum.

Sende vatanınla hasret giderebilmişsindir umarım. Allah'a emanet ol. Hayırlı günler.

Üst Alt