• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bekar kızın evli ve hamile olduğunu görmesi

Hillal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bekar kızın evli ve hamile olduğunu görmesi ne anlama gelir?
Ben bekar bir kızım. Şu an evlilik gibi durumum da yok. Atama bekliyorum.
Rüyamda 4-5 yaşlarında kızım vardi. Eşim beni terketmişti ve arkadaşlarıyla beni tehdit ediyorlardi. Sanırım onların istediği bir kağıt vardı bende. Hamile olduğumu öğrendim. Eşime bunu söyledim çok sevindi. Hala beni sevdiğini öğrendim.
Ayrıca çöp kutusu ağzına kadar cikolatayla doluydu ben de bir tane aldım. Yerden de tarihi eser sayılacak bir madeni para buldum. Cebime koydum. Rüyayı yorumlar misiniz.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun İnşallah. Rüyada bekar kızın evli ve hamile olduğunu görmesi tabiri;
Bu tür rüyalar genelde hayatınızda bir takım değişikliklerin yakında gerçekleşeceği şeklinde tevil edilir.

Hamile olduğunu görmek ise, kısmet olarak yorumlanır. Çöp tenekesinin içi çikolata olması da yine iyi haber ve nasip olarak yorumlanır.

Kağıt ve kalem mesleki hayatınız ile ilgili beklentileriniz gerçekleşmesi şeklinde yorumlanır.

Genel olarak.bakıldığında Allahu alem beklediğiniz atama olabilir. Buna sevineceksiniz fakat atama da beklemediğiniz bir yer olabilir.
Sanki biraz istemediğiniz alana zorlanıyorsunuz.

Yakın çevre sizin durumunuzu değerlendirirken, çok fazla tedbirli olmakı ve herkesle herşeyi konuşmama prensibince hareket etmeli.

Yediğiniz yemeklerin aldığınız etlerin helal kesim olup olmadığına dikkat edin. Sanki çikolatanın çöp tenekesinde olması da buna işaret gibi. Güvenilir olmayan bilmediğiniz yerlerden bişey yemeyin.

Atamanızın hakkınızda hayırlı olmasını dualarla dileyin.

Üst Alt