• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beklediği insanı görmek

CANDAN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,
Yas:25
Meslek:Halkla İlişkiler
Medenı halı:Bekar
Yaşadıgı Yer: Antalya/Türkiye

Dün bir rüya gördum; ama cok karısıktı.Gelmesını bekledıgım bır ınsan var,bununla alakalı.
Bekledıgım ınsanı rüyamda görüyorum,babamın onu hava alanından almak ıcın gıttıgı söylenıyor.
Ben de o sırada elımde nüfus cüzdanım nüfus mudurlugune gıdıyorum.Nüfus cuzdanıma benım adım ve onun soy adı eklıyorlar...ben de sevınıyorum,ucuyorum sevıncımden onun soy adını nüfus cuzdanımda görunce ve sasırıyorum..
Ben cebıme koyup gerı donuyorum bır de bakıyorum kı ısım ve soy ısım sılınmıs.Tekrar aynı mudurluge gıdıp nüfus cuzdanıma ısmımı yazdırmak ıcın gıttıgımde bır saksı ıcındekı cıcegın dıbındekı yapıskanla yapıstırıyorlar,(adımı ve onun soy adını) 2 dakıka sonra tekrar sılınıyor. Son kez yanı ücüncü kez gıdıp bagırıyorum oradakı ınsana ve bu kez tekrar yazıyor ama herhangı bır sılınme olmuyor. Ben o cuzdanla eve gelıyorum,anneme soylenıyorum,"onlar gelecek ama ev dagınık halde" sonra bır arkamı donup bakıyorum kı,yepyenı halılar serılmıs, halıların kenarında gercek kırmızı gülleri dösemısler. Ve evın ıcı o kadar güzel kı. Rüyamın sonunda ben hala o ınsanı beklıyorum...

Özür dıleyerek bır sey daha eklemek ıstıyorum:
Gecen gün yıne rüyamda markette alıs verıs yaparken sepetımdekı 3 ayrı dolu kabı yerıne bırakmam soylenıyor ve ben onları bırakıp,onların yerıne 3 paket süt alıyorum.
Bu ard arda gördüğüm 3 neye ısaret,ben ıcınden cıkamadım.
Hayrlara ınsa'allah.
Emegınız ıcın sımdıden tesekkur edıyorum,
ALLAH RAZI OLSUN.
HAYRLI GÜNLER

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada beklediği insanı görmek ;
bazi tesebbüslerde bulunmak üzere oldugunuza, fakat bir turlu cesaretinizi ve tum gucunuzu toplayip, konsantre olamadiginiza isarettir..
O kadar basit bir olayi bu kadar cok karmaşık,komple yapmayin.. iletisim ,samimiyet ve durustlugun acamiyacagi KAPI yoktur!!

Rüyada bir nüfus dairesinde bulunup bir nüfus kagidi çikartmaya çalistiginizi görmek, ailenize katilacak yeni bir kimsenin bulunduguna veya uzak bir memleketten bir yakininizin yurda dönecegine, yahut çok sevinçli bir haber alacaginiza delalet eder.
Sabir ve Dua ile Allah `a yonelin..
"Birini istiyorsaniz onu ALLAH'tan isteyin . Kalpler ALLAH'in elindedir... "
Hz. Mevlana

CANDAN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam ve dua ıle.

Selamun aleyküm,
yorumunuz ıcın gercekten cok tesekkur ederım,ıınanın cok mutlu oldum.
Yüce allah ıkı cıhanda da razı olsun ınsa'allah.
Dualarınızla....
Hosca kalın.

Yönetim/Edit: Aleyküm selam kardeşim.
Teşekkür etmek için ayrı bir konu açmanıza gerek yoktu kardeşim birönceki mesajınızın
reply.gif
butonuna tıklayıp cevap yazabilir,
post_thanks.gif
butonunu tıklayıp duada edebilirsiniz, tabiki yazarak allah razı olsun demekte bir ayrıcalıktır ;)

Üst Alt