• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Bekletilmek

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bekletildiğini görmek, rüyada bekletilmek, beklediğini görmek, rüyada birini beklemek tabiri.
Selamün aleyküm gönül dostum;senin öğlenin bizim akşam şeriflerimiz hayrolsun...
Bu sabah namazdan sonra daldığım çok az sürede bir köye gittiğimi bir eve girdiğimi evin dışı yeşillik içinde de yeşil örtüler seriliydi ve ayrıldığım eşimi gördüm onunla görüşmek istedim bana sen bekle ebru geleceğim dedi bende adım bu olmadığından şaşırdım, saatlerce bekledim gelmedi. Evden çıkıp etrafını dolandım evin ve arka yönünde bir pencere ve tül perdeden içeride beyefendiyi uzanmış kitap okurken görüyorum benim beklediğimi umursamadan ve ben buna üzüntü ile uyandım uyandığımda bile hala üzgündüm.:(Hayr olsun inşallah şimdiden cevabın için Allah cc razı olsun güzel insan emeğin, yüreğin için...acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
548915_437015299681780_632597255_n.jpg

Ve Aleykümselam Gönül Dostum ,akşam şerifleriniz hayrolsun...
bugün biraz Canım sıkkın!! Oğlumun matematik dersi biraz zayıfca biz ve O elimizden gelen herşeyi yapıyoruz!Matematik dersi için özel dershaneye gidiyor!!
amaa Vermezse Mabud Neylesin!!bu muhacir...:bilmemm:.

Her çocuğun genetik yapısı ,zeka ve anlayışı ,kişilik özellikleri ,ilgi,yetenekleri farklı ..biz ne yaparsak yapalım ancak sahip olduğu kadar ..Allah vergisi kadar!!!
Belki Kızım gibi doktor olamıyacak ama inşallah Hayırli bir insan ve baba ,evlad olabilir..
her doktor ve avukat da mutlu ve Salih bir insan olur diyede bir kaide de yok zaten ama Nefsim beni dinlemiyor ki!!
sanki gayem ;hayırlı evlâd yetiştirmek değil de başarılı bir doktor, avukat yetiştirmek...
Allah beni ve hırsımı ıslah etsin..hırsımı çocukdan çıkartıyorum..sanki Yarış atı ona çocukluğunu yaşatmıyorum.

herkesin akıl ve idrak kabı ve hacmi farklı bunu biliyorum da anlamak, bilmek başka; kabul etmek ve bildiğiyle amel etmek bütün bütün başkadır..hy..
kusura bakma bir anda içimi boşaltım..

Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada görülen ev;
kişinin dünyası ve ahiretti dir..
"bir köye gittiğimi bir eve girdiğimi evin dışı yeşillik içinde de yeşil örtüler seriliydi "
İçinizde huzur, bereket....

Rüyada beklemek,bekletilmek görmek;
Rüyada birini beklediğini, görmek;
güç ,kontrol ve bağımlılık ,bağımsızlık duygularındaki sorunların göstergesidir. Beklerken neler hissettiğinizi düşünün........
beklentilerinizi ve bilinmeyen kimi durum ya da kararla ilgili endişelerinizi ifade edebilir.

Rüyada bekletilmek;
Bir insanı beklemek çaresizlik şaşkınlıkla, bir olay ya gelişme ahmaklık gafletle zaman kaybı olarak tabir edilir..

Beklemekten, bekletmelerinden,bahanelerinden, üzmelerinden, mutsuzluklardan, neyi beklediğimi bilememekten,
seni beklemekten, seni özlemekten ,en çokta sürekli düşünmekten yoruldum… Oysa sen çoktan bitirmişsin bu sevgiyi..

Yalanına ,oyunlarına ,dolanına eyvallah beklememe ve bekletilmeme de eyvallah Sana da eyvallah ......selametle..

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Siz beni sevindirdiniz gönül dostum Allah cc sizleri dünya ahiretinizde sevindirsin inşallah...
Bana içinizi dökmeniz beni mutlu etti paylaşmaya değer olmak çok güzel Allah razı olsun.
Gelelim küçük Yusuf'uma annesi matematik konusunda Hümeyra teyzesi gibi demek ki,bende matematik konusunda ''vermeyince Mabud neylesin Hümeyra'' durumundayım:)
Siz herşeyin farkındasınız gönül dostum sadece Yusuf'taki eksiğin değil onda var olan ve onu matematik olmadan da daha değerli kılacak çok kıymetli hasletlerini keşfedin zaten onun annesi olarak ben biliyorum ki siz onları çoktan farkına varmışsınızdır.Biz hep elimizde olanı çantada keklik der onu unutmayı ,yok saymayı, hep bizde olduğunu düşünmeyi severiz, güzel alışkanlıklarımız, meziyetlerimiz, yeteneklerimiz gibi ve nedense başka fıtratlarda olana gönül veririz oysa onlar bizde yoktur yerinde başka bize gerekli olan başka mucizevi fıtrat özellikleri verilmiştir.Allah cc hiç bir şeyi boşuna yapmamıştır ,her yaptığında hikmet vardır .Tıpkı matematik yetimiz yerinde bize gerekli başka yeteneklerin yaradılışımıza yerleştirilmesi gibi...
Ben biliyorum ki küçük Yusuf büyüyüp kocaman bir adam olduğunda matematik bilgileri zayıf olsa da yerine ona verilen daha güzel hazineleri ile kulluk yolunu inşallah Rabbimin rızası ile salih kullar mertebesinde tamamlamaya iyi bir aday annesi sizin bunun için üzerinize düşen görevleri yaptığınızı ve emek verdiğinize de buradan şahit oluyoruz zaten Rabbim emeklerinizi daim etsin ve sizi de küçük Yusuf'uda bu yolda rızasına erdirsin duasındayım.
Rüyamın yorumu içinde ayrıca teşekkür ederim yüreğine emeğine sağlık güzel insan ,yüreğimle, mantığımla,dünyamda bitmiş bir şeyin neden böyle rüyalarımda gezindiğini anlamakta zorlanıyorum.Hayırlısı olsun sizde selametle kalın.

Üst Alt