• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada beyaz güvercin görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm

Garip bir rüya gördüm. Yorumunu merak ediyorum.

Rüyamda küçük bir kız çocuğu vardı. 2-3 yaşlarında. O kız aslında benim çocukluğummuş. Yanına gidiyorum ve onu seviyorum. Upuzuuun kirpikleri var. Çok güzel bir kız. Ona ' şimdi çok mutlusun ama ileride böyle olmayacak. çok güzel okullar, üniversiteler okuyacaksın ama çok kıracaklar kalbini. Mutsuz olacaksın.' diyorum ve çocuğu severek ağlamaya başlıyorum. Sonra gökyüzünden yanımıza beyaz bir güvercin geldi. Güvercin bize iyice yaklaşıp geri gökyüzüne kanatlandı. Kafamı kaldırdığımda gökyüzünde bir sürü kuşlar vardı. Ne kadar çok olduklarını anlatamam. Rüyam bu kadar.

Sonrasında ablacım bugün Balıkesir'den arkadaşım aradı. Uzun zamandır işsizim ben. Orada yeni açılacak bir şirkette bana iş ayarladığını söyledi. Bu çok güzel bir haber ama ben ailemin beni oraya yollamayacağına eminim. Ben Kocaeli'ndeyim. Bu rüya gideceğime dair bir işaret olabilir mi?

Yorumlarını ve muhabbetini eksik etme lütfen. Allah'a emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim
Hamd olsun Iyiyim Sen nasilsin..?
aslinda Her kadınin, içinde sakladigi gizli bir küçük bir kız çocuğu vardir...
O küçük kız çocuğu hep Sevilmek, korunmak, sahiplenmek, sadece ozel birine ait olmak ister..
Ve o küçük kız çocuğu en çok da zayıf anlarımızda ortaya çıkar, dikilir ya karşımıza…
Özellikle Sevgi, Merhamet, şefkat aradığımızda, korunma ihtiyacı duyduğumuzda, kaçmak saklanmak istediğimizde, iyi şeyler duymayı özlediğimizde, canımız acıdığında... Hani o en neşeli görünmeye çalışıp aslında en hüzünlü olduğumuzda, birinin dizine yatıp da saçlarımızı okşatmak için bir servet vermeye hazır olduğumuzda…
O küçük kız çocuğu çıkar saklandığı yerden, yaşamak için beslenmesi gerekir… Duygularla beslenir içimizdeki küçük kız çocuğu, sevilmeyi en çok o ister. Sonrası da cocukca saf,suphesiz koşulsuz teslimiyet ve aglamaktir zaten..

Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..

Rüyada görülen beyaz güvercin emin sadik bir dost Baht açıklığı sevgi ve Rizk ,nasip kismet dir..
ibn-i sirin'in (r.a.) güvercin görmek uzaktan gelecek bir habere isaret eder dedigi rivayet edilmistir.
bazi tabirciler rüyada güvercin gören kimsenin bütün isteklerini Allah (c. c.) yerine getirir dediler.

Zeyno kardesim Ailenizi ikna edebilseniz.. hem ileride O isin ayni kolun belki bulundugunuz yerde de vardir.. ailenizin oldugu yere donebilirdiniz..
Biliyorum bizim Halkimizda oyle sey olmaz.. KIZ tek basina yasiyamaz...Onlarda Hakli.. ama Sizin bu ruhsal ve duygusal bozuklugu biraz da issizllik ve cok bos vaktinizin olmasindan kaynaklaniyor..
Allah cc. HAKKINIZ da en HAYIRLISINI nasip etsin ins...
Payımıza Sükût Düştüğünden Beridir Kalbimizin Sesini Daha Bir Güzel Duyar Olduk...
Hayirli Aksamlar.....

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ablacım yorumun için. İyiyim demek adetten ama işsizlik beni çok fazla bunaltıyor. Okulu bitirdikten sonra çok boşluğa düştüm. Umarım ailemin rızasını alabilirim. İzin vermezlerse ciddi anlamda bunalıma gireceğim. :(

Üst Alt