• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz köpekler

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Hocam güüll.,
İnşallah iyisinizdir.

Akşam Efendimizi s.a.v. Görmek umudu ile abher namazı ve zikirlerini eda ettim inşallah,

Rüyamda; Ben Abi'm bir arabanın içerisinde ilerliyoruz, arabayı ben kullanıyorum, bir anda kendimi beyaz köpek sürüsünün içerisinde buldum, bize saldırırlar diye korkuyordum, camları kapattım, yavaş yavaş aralarından geciyorken, birde baktım abimin kucağında bir kaç tane yavru beyaz köpek, daha tedirgin oldum, disaridakiler şimdi saldırır diye, aralarında en büyük olan benim tarafıma yanaştı, iki ayaklarının üzerine kalktı tıpkı bir insan gibi, çok sinirli bakmaya başladı, ben yavru köpeklere geldigini anladım, cami hafiften aralayarak o yavru köpekleri tek tek abimin kucağından alıp, ona vermeye başladım.

Şimdiden teşekkür ederim, Allah a c.c. Emanet olun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah..
Siz Efendimizi s.a.v. Görmek umudu ile abher namazı ve zikirlerini eda ederek yatmissiniz gordugunuz ruya tamamen farkli olmasinda SIRRI-i hikmetler vardir..

Rüyada köpek,sezgi sadakatle tabir olunur.
Peki Siz Peygamber efendimize HAKKI ile sadakatlimisiniz?

Ahde vefa göstermede ümmeti için örnek bir yaşayış sürdürmüş olan Peygamberimizin (sas) kendi hayattinizda ailenize, akraba ve cevrenizde ne kadar örnek bir yaşayış ile sunneti ihya ediyoruz?
Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyor ki: “Doğruluk insanı iyiliğe götürür, iyilik cennete götürür. Kişi, doğru söyler ve doğru söyleye söyleye sonunda Allah katında sıddık diye kaydedilir.”

Rüyasinda bir köpegin kendisine saldirdigini fakat isirmadigini görmek düsmanlarinin kendisine dis bilediklerine fakat zararlari dokunmayacagina delalet eder.
insanin en buyuk düsmani kendi NEFSI-dir Unutmayin...
sadece Allah cc. dan korktugunuzda ve cekindiginizde manen HAZIR oldugunuzda
Beyaz köpek görmek; gönlünüze göre biriyle tanışacağınıza…delaletir..
Hayirli gunler..

Üst Alt