• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek

yakamoz_86

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. rüyamda muhabbet kuşu almak için kuşçu dükkanına gidiyorum kuş kafesleri de dükkanın önünde ve beyaz muhabbet kuşunu almak istiyorum, ama bu kuş diğer kuşlara göre biraz daha büyük ve güzel bir kuş. içeriye giriyorum bu kuşu istiyorum diye gösteriyorum başka kuşu anlıyor hayır bu beyaz olanını istiyorum diyorum. onun fiyatı diğerlerinden farklı diyor ve alamıyorum... bu rüyamdan önce de beyaz açmış menekşeler görmüştüm... ilginize şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Rüyada beyaz muhabbet kuşu görek adi ustunde Muhabbet, kalplerin kaynasmasi..

'rüyamda muhabbet kuşu almak için kuşçu dükkanına gidiyorum'
Yanlizlik,arayis ve bazi yasadiginiz olumsuzluklara bir cozum arayisi icinde oldugunuz,bağımlılık ve gelişmemişlik ifade eder.
bu eksikliği gidermek için çareler bulabilirseniz ins. hayatınızda beklenmeyen bir gelişme, maddi ve manevi durumunuzda önemli bir gelişme,
rahatlama ,mutluluğunuzun yükseleceğine isarettir..

beyaz muhabbet kuşu ;kardesim kendiniz ile samimi ve durust olmadikca sizi icten, ice rahatsiz eden olay ve durumlari sevdiginiz ile muhasebe etmedikce,
paylasmadikca vicdanen, manen huzura eremezsiniz...
Siz zaten o beyaz muhabet kusunu alamamissiniz..Bazi şeylerin fiyatı degil değeri vardır...
Sizi üzen insanları önemsememeye başladığınizda,mutlu edenlerin değerini daha iyi anlayacak ve onlara daha fazla vakit ayirmaya
basladiginda sevgi tohumlarinin ciceklerini de topliyacaksiniz...

Rüyada beyaz açmış menekşeler görmek; şefkat, merhamet, nezaket, zevk, güzellik, ve kazanç anlamına gelir.
Canlı çiçek, rengarenk çiçekler aynı zamanda mükemmellik ve güçlü maneviyat sembolize eder. Rüyanız sevgi, sevinç ve mutluluk ifadesidir..

beyaz menekseleri bilirmisiniz benim evimde vardir..
diğer menekşelerden tek farkı görünüşünde, zarafetinde yatan arilik, saf masum güzel bir çiçek.
sevgi ve sudan başka bir şey beklemezler..
bazen yapraklarının fazlalıklarını temizlersiniz, o kadar. o kendi kendine çiçekler verip güzelleşmeye, size huzur vermeye devam eder..
sadece dedim ya fazlalıklarını temizlemek gerekli fazlaliklar, gereksiz olanlar beyaz menekseleri daraltir!!bunaltir!!kuruturlar...
onlari yanliz ve sevgisiz birakirsaniz renkleri solar mor ve penbe gibi tuhaf bir renk alirlar..
onlar ile bazen sohbet ederim.. bir anda canlanir sanki yurek ile benimle muhabbet ederler..
ben bir olayi anlattim artik Siz kendinizce, kismettinizce nasiplenin ins..
Hayirli gunler..

Adem 18

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Beyaz muhabbet kuşu

Selamünaleyküm. Rüyamda komşumuzun hafif kirli beyaz, bir ayağında siyah kelepçesi olan bir muhabbet kuşunu sol elime alıyorum. Fakat kuş ıslak ve kuş çok su içmiş. Kuş elimde bir taraftan yelleniyor aynı zamanda da yellendiği zaman etrafına gübresi ile beraber su atıyor. Elim ve üzerimdeki kazağımın kolu batıyor. Bu Rüyamın ne anlama geldiği hakkında tam bir bilgi edinemedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Allah' a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah diyelim..
Rüyada muhabbet kuşu görmek mutluluğun ve bereketin simgesi..ayrica Maddi Manevi Ruhani hastalıktan feraha ermek ile de yorumlanabilir...
muhabbet kuşu görmek renge görede değişiklik gösterebilir
rüya yorumcularına göre Beyaz muhabbet kuşu ayrılık olarak yorumlanmaktadır.Özellikle başka şehirde iş işin yolculuk etmek anlamına yorumlanir..

"bir ayağında siyah kelepçesi olan bir muhabbet kuşunu sol elime alıyorum " münakaşa ve kavgaya işarettir..
Elinizden geldiğince kavgadan, münakaşadan sakınin! ...sevgi ve muhabbet yolu ile sorunlarinizi hal etmeye calisin şeklinde yorumlanir...
"sol elime alıyorum " Veren el, alan elden daha hayırlıdır.

"Kuş elimde bir taraftan yelleniyor aynı zamanda da yellendiği "
sırları ifşa edilmesine ..yorumlanir..
Bazi şeylerin fiyatı degil değeri vardır...
Sizi üzen insanları önemsememeye başladığınizda,mutlu edenlerin değerini daha iyi anlayacak ve onlara daha fazla vakit ayirmaya baslarsiniz...
selametle...

DENİZ SEMA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
beyaz muhabbet kuşu

Selamun aleyküm hocam,
Şimdiden teşekkür ederim.Rüyamda beyaz muhabbet kuşu yakalamışım.Gagasına bakıyorum dişiymiş.Evde beslediğim yeşil muhabbet kuşumun bulunduğu,kafese koyuyorum.Başda tüylerini kabartıyolar ama,sonra birbirlerine gagalarıyla yem yediriyorlar.Sabaha karşı gördüm bu rüyayı.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Allah,a emanet olun. Saygılar sevgiler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada muhabbet kuşu görmek mutluluğun ve bereketin simgesi..ayrica Maddi Manevi Ruhani hastalıktan feraha ermek ile de yorumlanabilir...
muhabbet kuşu görmek renge görede değişiklik gösterebilir

rüya yorumcularına göre Beyaz muhabbet kuşu ayrılık olarak yorumlanmaktadır.Özellikle başka şehirde iş işin yolculuk etmek anlamına yorumlanir..
"yeşil muhabbet kuşumun "mutluluk, huzur Sevgi olarak yorumlanir..

Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stress yasiyor demektir...
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi anlayis merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

Sevgiyi Başka Bir şeyle Karıştırma...Sevgi, kendin olma özgürlüğü verir; o sahiplenmek ,birini tutsak etmek değildir..
Kendinisi Bir insana zorla ,tehdit ederek, korkutarak, daraltarak..sevdiremezsiniz!! Bana güven de diyemezsiniz .
O bunu hissetmiyorsa...o insani oz babaniz da olsa sucliyamazsiniz!
tek bir söz söyleyebilirsin sadece: ...Sen bilirsin!!
ve bu sevgi ve guveni onlara hissedirebilmek icin bunu da anca Sen zaman ile onlara SEN verebilirsin...

Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder O’ndan yardım dileriZ..
Allahu alem...Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir
Selamet ile Hayra kalin..

alacakaranlık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşu Görmek

Selamun Aleyküm,
Şu sıralar eğitim hayatım açısından çok kritik kararlar almam gereken bir dönemdeyim. Geçen gece internette çeşitli okullar vs hakkında araştırma yaparken nihayet son kararımı verdim ama yine de içimde bir şüphe kaldı ve çok daraldım, güçlükle uyudum. Gece ise rüyamda bembeyaz bir muhabbet kuşu gördüm. Ne kafes vardı ortada ne de başka bir şey.
Sadece bembeyaz bir muhabbet kuşu vardı ve çok yakındık. (gagasıda turuncuydu sanırım) Bir süre birbirimize öylece baktık. Daha sonrada uyandım. Sizce hayırlara vesile midir? Verdiğim kararın arkasında durmam gerektiğine dair bir işaret midir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.
Alacakaranlık,unutma gecenin en karanlık anı güneşin doğacaği şafağa en yakın anıdır ...

Rüyada muhabbet kuşu görmek;
mutluluğun ve bereketin simgesi..ayrica Maddi Manevi Ruhani hastalıktan feraha ermek ile de yorumlanabilir...
muhabbet kuşu görmek;renge görede değişiklik gösterebilir

Rüyada Beyaz muhabbet kuşu görmek;
beyaz muhabbet kuşu saflık ,temiz, güzel ve hayırlı sevindirici haberlere ,bazen de ayrılık olarak yorumlanmaktadır. Özellikle başka şehirde iş,okul icin,yolculuk etmek anlamına yorumlanir..

Niyet hayır,akibet hayır.Gördüğünüz rüyalardan olumlu olumsuz sonuçlar çıkarıp ileriye dönük beklenti veya karamsarlık içine girmeye gerek yok.Kendinizi sıkıntıya sokmayın...
Mevlam Görelim Neyler / Neylerse Güzel Eyler

GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN HAYIRLI NE VARSA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİ İLE

acilangul1

Üst Alt