Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Rüyada beyaz muhabbet kuşu görek adi ustunde Muhabbet, kalplerin kaynasmasi..
'rüyamda muhabbet kuşu almak için kuşçu dükkanına gidiyorum'
Yanlizlik,arayis ve bazi yasadiginiz olumsuzluklara bir cozum arayisi icinde oldugunuz,bağımlılık ve gelişmemişlik ifade eder.
bu eksikliği gidermek için çareler bulabilirseniz ins. hayatınızda beklenmeyen bir gelişme, maddi ve manevi durumunuzda önemli bir gelişme,
rahatlama ,mutluluğunuzun yükseleceğine isarettir..
beyaz muhabbet kuşu ;kardesim kendiniz ile samimi ve durust olmadikca sizi icten, ice rahatsiz eden olay ve durumlari sevdiginiz ile muhasebe etmedikce,
paylasmadikca vicdanen, manen huzura eremezsiniz...
Siz zaten o beyaz muhabet kusunu alamamissiniz..Bazi şeylerin fiyatı degil değeri vardır...
Sizi üzen insanları önemsememeye başladığınizda,mutlu edenlerin değerini daha iyi anlayacak ve onlara daha fazla vakit ayirmaya
basladiginda sevgi tohumlarinin ciceklerini de topliyacaksiniz...
Rüyada beyaz açmış menekşeler görmek; şefkat, merhamet, nezaket, zevk, güzellik, ve kazanç anlamına gelir.
Canlı çiçek, rengarenk çiçekler aynı zamanda mükemmellik ve güçlü maneviyat sembolize eder. Rüyanız sevgi, sevinç ve mutluluk ifadesidir..
beyaz menekseleri bilirmisiniz benim evimde vardir..
diğer menekşelerden tek farkı görünüşünde, zarafetinde yatan arilik, saf masum güzel bir çiçek.
sevgi ve sudan başka bir şey beklemezler..
bazen yapraklarının fazlalıklarını temizlersiniz, o kadar. o kendi kendine çiçekler verip güzelleşmeye, size huzur vermeye devam eder..
sadece dedim ya fazlalıklarını temizlemek gerekli fazlaliklar, gereksiz olanlar beyaz menekseleri daraltir!!bunaltir!!kuruturlar...
onlari yanliz ve sevgisiz birakirsaniz renkleri solar mor ve penbe gibi tuhaf bir renk alirlar..
onlar ile bazen sohbet ederim.. bir anda canlanir sanki yurek ile benimle muhabbet ederler..
ben bir olayi anlattim artik Siz kendinizce, kismettinizce nasiplenin ins..
Hayirli gunler..