• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz oda görmek

sedain

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum

Ben gece istihareye yatmıştım ve o gece sevdiğim kişiyi beyaz bir odanın içinde sadece ikimizi gördüm. Sizce rüya hayırlımıdır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins.
İnsan büyük bir sır rüyalar da öyle Herkesin bir kimsesi bir de kimsesizligi ..
herkesin bir gorunur birde oyle gorundugu halde farkli olan gorulmiyen tarafi oldugunu unutmayiniz...
sevdikleriniz sevdiginiz icin cokca Dua edin kardesim..
Dualarda YARIM kalabilir!Allah`a yonlendirilmemis Canu Gonulden arzu edilip fakat ibadet ile Teslimiyet Makamina gonderilmemis Dualarimiz vardir..
Yer ile Gok Kalbimiz ile dillimiz arasinda asilli kalmis Dualarimiz..Onlari bir an once Alemlerin Rabbine ulastirmak ne kadar guzel olurdu..
Kim bilir birisi birileri Hasta caresiz ne yapacagini ne karar vercegini bir turlu kestiremeyince Her seyin HAYIRLISINI bilene donup Sormak O`na Onun guvenine birakmak en guzeli....

Rüyada yeşil,beyaz bir oda aydınlık görmek giriştiğiniz işte zor da olsa Allah-in izni ile mutluluğa ve başarıya ulaşacağınıza huzurlu ve bolluklu yuvaya delaletir..
Allahu Alem.. Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...

Her dua bir projedir kabul edilmesi için üzerinde çalışılması gerekir...
Hayirli aksamlar..

Üst Alt