• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz yatak görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
SelamünAleyküm,

Tanımadığım bir evde beyaz bir yer yatağında sola dönük olarak yatıyordum. Gözümü açınca karşımda bir örümcek ve duvarın köşesinde örümcek ağı gördüm. Demekki baya zamandır temizlenmiyor burası diyorum. Önümde örümcekte vardı, işin ilginci yer yatağında yattığım halde örümceklerden hiç korkmuyordum. Hatta sağıma soluma bakınırken bir tanesi arka taraftaydı aldım elimle ittirdim, yataktan kalkıyım gidiyim gibi bir düşüncem olmamıştı. Geçmişte yaşadığım -gerçek hayattaki-bir takım hayat tecrübelerimi düşünüp, ben nerelerde yattım bundan ne olacakki diye içimden geçiriyordum :)

Allah razı olsun, teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada beyaz yatak görmek ;evlilik, kismet, nasip
Beyaz renk genellikle mutluluga işarettir..
Evlilik nikah ahd anlasmadir.. evlilik oncesi Size onemli olan her ince ayrintiyi konusup anlasmaniz gerekli yoksa ileride Sorun yasiyabilirsiniz...
Kimi insanlar vardir Sorumluluk Sahibi olmadiklari icin Sorunlu insanlardir...

Hayattinizda Siz ilk once ne istediginizi ve nereye gitmeye menzil hedef neresidir bunu karar vermeniz gerekli...
Örümceğin siyah olması ise alacağınız güzel haberi veya hayatınızdaki gelecek ferah dönemi bir şeylerin geciktirdiğini işaret edebilir.
Kendinizi inancınızı iradenizi sorgulamalı nerede hata yaptığınızı bulmalısınız.
Örümcek; ayrica ibadete düşkün takva ehli kimseye Örümcekle karşılaşmak böyle biriyle karışılaşmaya;delaletir..
Hakkinizda Hayirlisi Kardesim..

Üst Alt