• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyazlık görmek

Aina

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beyazlığın merkezini görmek, rüyada beyazlık görmek.
Mavi beyaz bir meydanda elimde olmadan yürüyorum, yürüdüğümü hissediyorum, önümede bakıyorum ama ayaklarımı ve bedenimi ben kontrol etmiyorum önümde uzunca bir kuyruk var sonunda üzerinde dünya yazan bir kapıya gidiyor hiç bir şey hissetmiyorum sanki uyuyormuşum gibi. Sıra yavaş yavaş ilerlerken bir anda herşey kayboluyor öyleki sadece sonsuz beyazlık ve ışık kalıyor. Ben çevirmeden kafam sağa yatıyor, bütün vücudum bana isyan ediyor hiç bir şey kontrolümde değil bu sonsuz beyazlığın ve ışığın merkezine bakıyorum ama gözlerimde kontrolümde değil her hangi bir şekil kalmadı sanki, bütün yaradılışın dışındayım.

Beyazlığın merkezine bakar bakmaz bütün duyguları aynı anda hissetmeye başladım, hepsini o kadar net ve güçlü hissediyordum ki hiç biri karışmıyordu ve bu duygular arasında bu dünyaya ait olmayanlar da vardı. Üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen böyle duyguların hissedilebileceğini düşünmüyorum. Beyazlığın merkezine kıyasla burası o kadar vasat ki, bütün duyguların üzerinden geçtikten sonra korkmaya başladım, tabi bunların hepsini hissediyordum ama hiç biri kontrolümde değildi neden bu duyguları hissettiğmi ya da neden korktuğumu bilmiyordum ama öyle bir korkuyordum ki bu zamana kadar kendimi bir kere bile cesur hissetmedim. Korkunun üzerinde bir korku, çok güçlü sanki merkez bütün geçmişimi geleceğimi biliyor ve o anda hayatıma karar veriyordu inanılmaz derecede güçlü olduğunu hissediyordum, sanki istese beni hiç varolmamış gibi yok edebilirdi ama yapmadı, herhangi bir şekli yoktu ama elinde bir kağıt tutuyordu bu kağıdın üstünde başlık olarak veda hutbesi yazıyordu ve onun altında küçük yazılar vardı onları okuyamadım. Kaldı ki bir kaç yıl sonra kağıdı köyümüzde gördüm, aynı kağıt olduğundan emindim kenarlarındaki desenler, renkler, yazı şekli aynıydı ağzı ya da sesi yoktu ama sanki kafamın içine girmiş gibi bana hutbeyi tamamla demesini anladım. Bugün bile bunun ne demek olduğunu bilmiyorum sonra ağzı olmadığı halde gülümsedi böyle bir mutluluğu hiç bir şekilde yaşayamadım ve rüya burda bitti. Uyandığımda korkudan kalbim ağzıma geliyordu 1 hafta boyunca rahat uyuyamadım ve bu rüyayı bir an bile unutmadım, unutabileceğimi de sanmıyorum, bununla ilgili söyleyebileceğim bir şey ise bundan sonra kalbimin yakınlarında hiç bitmeyen bir acı hissetmeye başladım bazen o kadar acıyor ki, yaşayamıyorum ama çoğunlukla yok sayıyorum, bundan sonra yaptığım hiç bir şey bana iyi hissettiremedi.

Bu dünya sanki sürgün gibi geliyor sürekli uzaklaştırıldığımı hissediyorum, bütün hayatım, düşüncelerim, hayallerim o beyazlığın merkezinin kontrolünde ona karşı hiç bir şey yapamıyorum, onun yanında kendimi kumsaldaki kum tanesinden bile daha değersiz sayıyorum çünkü ben gitsem ona bir şey olmaz ama bir kum tanesi eksilirse kumsal azalır.

YÖNETİM/EDİT: Kuralları okuyun lütfen.

oguzcan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, benim size çok önemli bir sorum olacak. Bu sorumu cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz

Benim sorum bir rüya ile ilgili. Bundan yaklaşık dört yıl önce gördüm bu rüyayı ve hala unutamıyorum. O zamanlar namazlarımı kılmıyordum ama şimdi kılıyorum Allah'a şükürler olsun. Bu arada şuanda 18 yaşındayım. Rüyamı anlatmaya geçiyorum hocam.

Etraf bembeyaz yüzünü görmediğim birkaç adam telaşla bir şeyler yapıyor. Ne olduğunu kestiremiyorum. Oradan oraya koşturuyorlar. Bir kaçı ağlıyor mu öyle bir şey tam anlamıyorum. Sonra iki kişi böyle beyazlığın içinde tabut gibi bir şey sanki bir kabir açılmış. Kefenlenmiş halde iki adam ölüyü gömüyorlar mı yoksa çıkartıyorlar mı tam anlamadım ama kefen parlıyor. Öyle bir parlıyor ki ışığından gözlerim kör olacak sanki. Nur dolu. Sonra etraftan Arapça sesler geliyor. Arapça'm yok ama kefenlenmiş kişinin Peygamber efendimiz (s.a.v) olduğunu anlıyorum. Ama o mu tam bilemem. Yalnız yüzünü göremiyorum yüzü sanki öyle bir parlıyor ki gözükmüyor. Bende ağlamaya koyuluyorum ve rüya böyle bitiyor.

Ama uykumdan sanki bir kabustan uyanır gibi uyanmadım. Normal uyandım yalnız dört senedir bu rüyayı unutamadım. Hocam ne olur bir yorum getirin. Dört sene olduğu için bazı yerlerini ve ayrıntıları tam hatırlayamıyor olsam da rüyanın genel hattı böyle. Ne olursunuz bu soruma bir cevap verin. Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz hayr olsun.
Rüyada beyazlık görmek;
iyiye, doğruya ,hidayete,nura yönelişi simgeler.

"kefenlenmiş kişinin Peygamber efendimiz (s.a.v) olduğunu anlıyorum"
Peygamber efendimizi (aleyhissalatü vesselam) rüyada görmek büyük bir nimettir.
Rasûlüllah (s.a.v.)'i görmekte çok büyük faydalar vardır.
Bu öyle bir ikramdır ki rüyayı görenin durumu bilinir ve o kişi gafletten uyanır.
Kim ki rüyasında Peygamberimiz Efendimiz'i gördü ise görenin durumu iyi gönlü hoş iç dünyası huzurlu olur..

Kelam taşlarını,dil mancınığa yerleştirmeden önce ,iyi düşün, taşin ,tart öyle at,her attığın taş ,baş yarmasın!!
gönle isabet etsin ki,mana uyansın.....selametle

oguzcan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.

Üst Alt