• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bina çökmesi

TUHAN

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. Rüyamda yanından geçerken bir bina çöktü ve insanlar altında kaldı bende kaçamadım sag sola gideyim derken bende altında kaldım ama bana ait bir yer değildi sadece yanından geçiyordum.ve kendimi birden toprakların altında hisstettim ve beni bulacaklarını düşündüm sizde allahın izniyle rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim çünkü çok etkisindeyim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirli Ramazanlar..
Hayirdir insallah..
Rüyada bina yıkılması,çökmesini görmek; reel yaşamda birtakım şeylerin aniden değişebileceğini ve her türlü değişime,
farklılığa hazır olmanız gerektiğini temsil ederken sorunlar, çatışmalar, tartışma yada hayal kırık kırıklığı karşısında güçlü olmak gerektiğini simgeler.

Gördüğünüz rüya yaşamınızda manevi yönünüz ile maddi yönünüz arasında,aile ve etrafinizdaki insanlarin bir çelişki yaşadığınızı,
içinizde çatışmalar olduğunu,başkaları yüzünden küçük bir ruhsal çöküntü yaşadığınızı ..Başkaları yüzünden Sevdikleriniz ile başkası olmayin..
Kendinizi ilgilendirmeyen işlere burnunuzu sokmayın..ucu Size dokunmayan, değmeyen yılanin kuyruguna basmayin..
Başkalarının sorun ve dertleri ağırlığı altında ezilmeyin.. seklinde ruyaniz yorumlanir.. hayirli aksamlar..

Körkün

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, ben bu gün gördüğüm rüyadan çok etkilendim. Rüyamda babamların istanbuldaki evinin bulunduğu bina çöküyor. Ben eşim ve babam kurtuluyoruz. Daha sonra ben enkazın altındakilere bağırıyorum ve oradan sesler geliyor. Sonra arkamı dönüyorum ve arkamda bir mezar görüyorum. Daha sonra uyandım, hayra alamet değil galiba...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bina çökmesi ;
Aile yaşamınızda kimi sorunlar yaşadığınızı, iç dünyanızda kimi çalkantılar içinde olduğunuzu işaret etmektedir.
Sabır ve dua ile Allah'tan yardım isteyin..

"arkamı dönüyorum ve arkamda bir mezar görüyorum"
Artık geçmişteki Sıkıntı ve sorunların gömün..yoksa hayat yolunda hep Sıkıntı ile devam edersiniz..

Gönlünüze ağırlık veren duygu ve düşüncelerinizi üzerinizden ATIN!!!Yoksa Sizi Maddi, Manevi düşürebilirler!!
Her şey düşüncede başlar !! Düşüncelerin insan psikolojisi üzerinde çok büyük etkileri vardır ve bu düşünceler hareketlerimizi olumlu ya da olumsuz yönlendirir.
pozitif düşünün,her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın.
Karamsarlıktan, umutsuzluktan, uzak durun!!Sizi ve sevdiklerinizi enkazın altında kalmaktan kurtarın......Selametle.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada bina yıkılması görmek

Rüyamda 3 katkı bir binanın içinde ve son katta kalabalık bir ortamdayiz annemle beraberiz ve birden evin çatısına minare düşüyor ve herkes kaçıyor o an annemi alıp dışarı cikartiriyorum kurtuluyoruz fakat bina tamamen yıkılıyor. Rüyamın anlamını merak ediyorum aydınlatırsanız çok sevinirim.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada binanın yıkıldığını görmek

S.a. Rüyamda başka bir yerdeyim ama benim evimmiş balkondan bakıyorum karşımdaki iki bina yavaş yavaş yıkılıyor. Korkuyorum deprem oluyor zannediyorum fakat sonra diğer evlerin durduğunu görüyorum, çürük yapmışlar bu binaları diyorum eyvah biz de bu sitedeyiz bizim de ev yıkılır, hadi kaçalım diyorum eşime. Bakıyoruz yan binada çökecek ama çökmüyor, itfaiye geliyor yan binanın çatısına. Ateş yanıyor içerde korkuyorum hemen çocukları alıp kaçalım diyorum, çocuklar uyuyor ama gündüz onları kucaklarımıza alıyoruz bakıyorum ablam ve eniştem banyoda çıplak banyo yapıyolar onlara kaçıyoruz diye bağırıyorum. Başka iki tanımadığım erkek ve kadın var diğer bi banyoda onlarda çıplak, kaçmak için giyinmeye çalışıyorlar. Bakıyorum ki burası evim değil otel, deniz kenarında tatile gitmişim oradaki otelmiş. Bir yatak var yatağın üstü pis bi koku geliyor oda göevlisini çağırıyorum bu çarşafı topluyorum alın diyorum öylece korkuyla uyandım.bAllah hayırlara çıkarsın şerse de hayırlara vesile etsin.

Üst Alt