• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birinden hoşlanmak

gönül sızısı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada tanımadığın birinden hoşlanmak rüyada birinden etkilenmek rüyada birinden hoşlandığını görmek
Selamin aleykum. Evliyim fakat rüyamda kendimi bekar gibi görüyorum. Bir adamdan hoslaniyorum, sanki o da bende hoşlanıyor. Ama ikimizde duygularimizdan emin degiliz. Herkes farkinda durumumuzun ama biz itiraf edemiyoruz. Tuhaf bir durum. Gerçek hayatta bu veya bunun gibi birşey yasamadim. Ruyami yorumlarsaniz sevinirim. Selam be dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada evli birinin ,başka birinden hoşlanmasi ;
eşiniz ile aranizda bir uzaklaşma, duygusal boşluk,bir iç hesaplaşma,çelişki, vicdan muhasebesi, Geçmişte kalmış olmaniza yorumlanir..

geçmişe takılıp kalmayın, geleceğe bakın..yoksa kendi kendinize yazik edersiniz..Kimin için kendinize yazik edeceksiniz O insan değer mi saniyorsunuz..
ama geçmiş peşimi bırakmiyor o zaman ne yapacağım derseniz !Geçmişten ders alıp geleceğe ait her şeyi toprağa gömüp hayat Yoluna kendinizi ve vaktinizi ;
imha etmeden devam edeceksiniz..

Gördüğünüz rüya, reel hayatınızda manevi ,duygusal yönden sıkıntılı bir dönem geçirmekte olduğunuza yorumlanir...
kendinize gelin kendinize gönül sızısım..

eş,sözlü,nişanlı farketmez ayrılık noktasına geldiğiniz kişilerle bağlarınızı bitirmeden başka ilişkilere asla kalbinizi açmayın eğer açarsanız;
yalan ve riyanın üzerine kurulan aşk yada hayellerinizde şeytan bir gün sizi rezil etmek için peşinizde olur...
şimdi sizin önünüzde bir sıkıntı var ama bir de Allah cc. var mutlaka Allah cc.sabırlı olursanız size ferah kapısını açıcaktır ..
sabır umut ve ümitlerin bittikten sonrasıdır. Allah cc. hiç şüpheniz olmasın adildir. selametle..

duaa..

leyla_955

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba bende evliyim. Ruyada tanımadığım birinden hoşlandığımı gordum ve birde kirmizi cekici bir bluz giydigimi gordum, anlami nedir?

Üst Alt