• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak

aksoylar27

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada boğulan birini kurtarmak, rüyada birini boğulmaktan kurtarmak rüya tabirleri.
Selamun aleyküm, hayırlı haftalar. Rüyamda bir eşimin ofisinde oturuyoruz. Masasında müdürü telefonla konuşuyor, eşim da ona doğru dönmüş leblebi gibi birşey yiyor. Ben de kızıyorum müdürü ile neden bu kadar samimi diye. Sonra müdürü eşimi yanına doğru çekiyor geri bırakıyor. Telefonla konuşmaya devam ediyor ve bana da eliyle işaret ediyor. Ben de boğulduğunu anlıyorum baya uğraşıyorum tam ölmek üzereyken boğazına tıkanan şeyler çıkıyor, boğulmaktan kurtuluyor ve derin bir nefes alıyor. Bana sarılıp ağlıyor. Şimdiden allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Size de hayırlı ,huzurlu haftalar.Rüyaniz Hayr olsun

Rüyada birini boğulmaktan kurtarmak ;

rüyayı gören kişinin, rüyada kurtardığı kişiyi tanıyorsa eğer bu kişiye çok büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına,lakin herkes soğukkanlılığını kaybedip seni suçladığı zaman, sen soğukkanlılığını
koruyabilirsen bu kişiye çok büyük bir yardımda bulunacağına yorumlanir..

Rüyada Boğulmak;
hayra alamet etmez,kişinin yaşam koşullarından çok yorulduğu Sıkıntı yaşıyor anlamına gelir..

Rüyada ofis görmek;
Sevdiğinize, yada işinize dikkat edin birilerinin elinizden bunlari almaya çalışacağına işaret eder..

Rüyada leblebi görmek;
gerçek yaşamınızda maddi ilişkileriniz hakkında mesajlar verir ve rüyanın diğer unsurlarıyla birlikte değerlendirilmelidir.
Söyle bakalım deli gönel dilimizin altındaki demir leblebiyi çıkaralım mı...

Hakikat şudurki besmele kapısına bir adem ve bir havva el ele çıkılır. Geçmiş yıllarda yapılan ve yaşananlar onların hayatlarına aittir.
şimdi istersen gidersin ,istersen kalırsın... Bu konu senin vicdanında nefsin ve aklının ,Kalbinde hesaplaşmasıdır. ...

Vereceğin karar nefsinin ahiret aleminde yüzleşeceği ve sana giydirilecek olan elbisenin bu dünyada arzu ettiğin modelde kendi iradenlen dikilişidir.

Daha yazacak çok şey var ama dilimin altındaki demir leblebiyi geri koymak için 99 saniye müsade aldım!!
bir dakkika 60 saniye değil mi gönül dostum diyeceksin..O bizim vaktimize göre gönül dostum..zaman,O'nun katındadır…
zaman Allah'ın hükmettiği kadardir...
buradaki vaktim ve sayfam doldu!!!! Gerçekler ve korkularımla yüzleşmeye gitmeliyim Artık.selametle..Kıssadan ,Rüyadan hisse...

Üst Alt