• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birini hastaneye kaldırmak

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birini hastaneye yetiştirmek, rüyada birini hastaneye götürmek, birini hastaneye kaldırmak rüya yorumu.
Selamün Aleyküm, sabah uyanmadan önce bir rüya gördüm. Hayırdır inşallah...

Rüyamda boşanmaya karar verdiğimiz insanla karşılaşıyoruz konuşurken sürekli beni suçlayıp bana sen attın beni başkasının kucağına diyor, derken sokakta şu anda askerde olan eski komşumuzun oğlunu görüyorum öyle bir çocuk olmamasına rağmen uyuşturucu krizi geçiriyor diyorlar, ve bir anda çok fazla istifra etmeye başlıyor. Yere düşüyor bende kucağıma alıp çok eski kötü ama hastane dedikleri bir yere götürüyorum. Götürürken üzerimede kusuyor hastanede bir hemşire çıkıyor karşıma bunu buraya niye getirdin yapılacak birşey yok diye gönderdik dediler sonra uyandım. Tabiri nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam Rüyaniz biraz da nefsi ile Ruhu, Aklı ve vicdanı arasında sürekli gel-gitler yaşayan,
İçinde ki huzur,ya da huzursuzluktan doğru mu,yanlış mı yaptığını!anlamaya Vicdan sahibi olmaya çalışan bir insanin,bilinçaltının yansıması diyebiliriz..

Rüyaniz Hayr olsun
fiziksel açıdan iyileşmek yada ruhsal bakımdan gelişmeyi ,ferahlamak ve kendi nefsinizi,kurtarmak, sorumluluktan kurtulmak isteğinize işaret eder.

Rüyada Birinin Kustuğunu yada üzerine Kustuğunu Görmek;
Tanıdık bir kimsenin yaptığı bir hatanın veya söylediği kötü bir sözün bedelini rüya sahibinin ödemesi ve haksızlığa uğraması anlamına gelir..
hakkınızda her şeyin hayırlısı İmtihan, İmtihan dünyası.............

duaa..

Üst Alt