• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birini mezara gömmek

minçon

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birini mezara gömmek, rüyada mezar açmak, rüyada mezardan birini çıkarmak, rüyada ölmemiş birini gömmek tabiri.
Selâmün aleyküm, rüyamda ailemle birlikteyiz bir çocuk var 5 yaşlarında ama kim olduğunu tam olarak bilmiyorum. Güzel güzel oynarken çocuk birden rahatsizlanip kotulesiyor doktor falan derken birden öluyor, mezara götürüp hep birlikte gomuyoruz. Mezarın başına annem, ben, kız kardeşlerim gidiyoruz, yanımızda bir kadın da var. Bir anda mezarını açıyoruz bakiyoruz ki kız çocuğu ölmemiş, çıkarıyoruz mezardan eve goturuyoruz. Babamlar ve yanında çevreden erkekler bize tepki gosteriyor, niye cikardiniz diye kavga ediyoruz. Onlara çok fazla bagiriyoruz. Sonra ortamdaki konuşmalardan anliyoruzki çocuk aslında engelli gibi birşey meğer onlar bu yüzden çocuğu gömmek istemisler. Çok ilginç bir rüya, yorumlarsaniz çok sevinirim. Belki yorumlamanizda yardimci olur diye; Bu aralar bir mal mülk davası var ailenin başında, kardeslerimden evlenmek üzere olan var, evleneceği kişinin ailesinde engelli biri var bilmiyorum bağlantısı olabilir mi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr olsun
Rüyada birini mezara gömdüğünü, görmek;
rüyada gömdüğünüz kişiyle birlikte yorumlanır. Bu rüyanın bize vermek istediğini mesaj, gömülen kişi aranızda kimi düşünce farklılıkları olduğunu veya ona karşı kimi duygularınızda değişme gel-gitler ,değişken ruh haline sahip olduğunu gösterir.
burdaki çocuk sadece bir semboldur..

bazen mutlu, bazen mutsuz, bazen keyifli, bazen keyifsiz, sıkıntılı, heyecanlı, karamsar, bunalımlı, hayat dolu, sosyal, içe kapanık vs. gibi farklı duygu durumlarin içinde olmaniza yorumlanir..sevgilinin, insana sık sık yaşattığı durum.
Seni Yüreğime kaç kez gömdüm ey Sevgili...selametle...

Üst Alt