• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birini sevdiğini hissetmek

hafız-rmzan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birini sevdiğini hissetmek, rüyada birini sevmek. Rüyada Sevmek ve Sevilmek.
Selamünaleyküm. Allah sıhhatinizi arttırsın. Ben Ramazan SORKUN, İzmit İmam-Hatip Lisesinde okuyorum, son sınıftayım. Rüyamda bizim sınıftan bir kızı sevdiğimi gördüm. Rüyam şöyleydi; biz yani sevdiğimi gördüğüm kız ile bir üniversite amfisindeyiz, en ön sırada yan yana oturuyoruz onun yanında en iyi arkadaşı var, benim yanımda ise yeni tanışmış olabileceğim bir arkadaşım var arkamda ise şimdiki sınıfımdaki arkadaşlarım var. Neyse biz rüyama göre (Kesinlikle belirteyim ki benim aklımda bu rüyadan önce böyle bir düşünce yoktu.) birbirimizi seviyoruz ama bunu söyleyemiyoruz o kızın arkadaşı da bunu biliyor yani beni rüyamda seven kızın arkadaşı, bu arkadaşı ile gerçektede iyi arkadaşlar. Benim bu rüyadan önce farklı düşüncelerim vardı bu rüyadan sonra bakış acim değişti neredeyse hayatıma etki etti, ne olur hocalarım Allah rızası için şu derdime bir derman olun. Son olarak ben bu rüyayı yaklaşık 4-5 ay önce gördüm ve içinden çıkamadım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam kardeşim, rüyanızda herhangi bir hikmet,bir mesaj yok.
Bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması yada Çok olmasını İstediğiniz İçin görmüş olabilirsiniz...
sevdiğin kızı, rüyada görmek garip bir şeydir bu.
eğer aşık olduğunuz kişiyle gerçek hayatta beraberseniz sorun olmaz. normal bir rüya olur sizin için. ancak platonik yada ayrilmiş olduğunuz kişiyi rüyanızda görürseniz, hele bir de rüyanızda beraberseniz, ertesi sabah uyanınca gün boyunca melankolik dolaşmanıza sebebiyet verir.

herşey o kadar gerçektir ki rüyanızda... birden görüntü gider, uyanmışsınızdır.
gülüyorsunuzdur kendi kendinize. uzun zamandır olmadığınız kadar mutlusunuzdur. ancak gerçek birden kafanıza vurur.
herşeyin rüya olduğunu anlamaya başlarsınız. biraz önceki mutluluk hafif bir acıya, üzüntüye yerini bırakmıştır .Bu yaşta bu tip rüyalar bilinçaltının dışa vurumudur..

rüyanız hayr olsun...
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya ise, bir şeyle fazla meşgul olma sonucunda etkilenerek gördüğü rüyadır...

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi ,ruhsal durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Rüyada birini sevdiğini hissetmek ;
Size olan hislerini açığa çıkartsın istiyor olabilirsiniz ve o sanırım ondan hoşlandığını biliyor ve hissediyordur..

Rüyalar gizemlidir. Bu gizemi çözmek bizi kendi gerçekliğimize götürür..Hakkınızda hayırlısını dileyin..

"Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,
bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. "

herkesin bir Züleyhasi ya da yusufu vardir..Kimileri için Yusuf vardır…Kimileri için Züleyha…
Züleyhalar Yusuflar, Yusuflar Züleyhalar içindir. Züleyha gibi aşk ateşinde yanmayan Yusuf gibi iffetle olmiyanlar
ne Züleyha ya ne de yusuflara kavuşurlar...
demiyeceydim ;Şu Yüreğimi dile getirttiniz...
selametle..

Üst Alt