• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birinin incildiğini görmek

iersan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm sevgili Allah dostu.
Kocam rüyasında yeni bir ev aldığımızı ve onun kuzeninin bizim evimize geldiginde hatirlayamadigi bir seyden kuzenin kendini incilttiğini görmüş. Bizden bunun karşılığında 5 milyon dolar istemiş. Biz de parayı ona vereceğimize hiç üzülmemişiz. Şu anda para sıkıntısı yaşıyoruz ben eğitimime devam ettigim ve sadece kocam çalıştığı için.
Allah razı olsun. Çok teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
rbiffe4xetnx0kpntpyae.jpg

Aleykum selam kardesim..
Hayirdir insallah...Ben de Burada yasadigim icin Sizi cok iyi anliyorum.. ama esiniz yinede isine sahip cikmasi gerektigini ve insurance (sigorta ) ile hic bir sekilde
oynamamasi gerektigine delaletir...
Biz,Müslüman her olay karşısında hassasiyetini korumasını bilenlerdeniz..
Müslüman bir sanatçı duyarlığında, en küçük acıya ağlayabilen, en küçük bir ayıp karşısında yüzleri kızarabilen ,menfaati, geliri haram veya helâl diye
ayıracak feraset sahibi insanlariz.. biliyorum insan bazen cok daraldiginda yanlis fikirlere kapilabilir.. ama bu yasadiklarinizin bir imtiha oldugunu UNUTMAYIN..
bu imtihani gecerseniz ferah, rahatlik, huzur ve basari icinde yasiyacaginiza delaletir..
Helâl az para ise bereketli, hayırlıdır..
Hayirli gunler asagidaki konuyu okursaniz Sevinirim Genele yazilmistir..

https://www.islamiforumlar.net/uyel...r-ve-sorular/28756-bir-uyari-bir-intizar.html

iersan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun çok teşekkür. Allah'ın izniyle ben de güzel duaları Müslüman din kardeşlerimizde paylaşacağım sitemizde. Allah'a emanet olun ve saglicakla kalın.

Üst Alt