• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyada birisini kovalamak

E

elaa

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum hayirli geceler..

Kusura bakmayin yeni gordum kuralara tam uymamistim.. ozur dilerim..

Ruyamda birisini kovaliyodum onun pesine veriyodum ve o kisi benden kaciyodu ama yakaladigim an guluyodu sonra yine kaciyodu.. Kovaladigim kisi erkekti.. Ruyamda artik senin pesinden gelmicem diyordum sonra tam duz bir yolda yururken onu bir kosede gordum bana bakti guldu sonra yine pesine verim derken gozden kayboldu.. Cok tuhaf bir ruya bunu nasil yorumlamam lazim..?

ela yilmaz yas 22 yer hollanda ogrenci ve bekar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..
est kardesm insanlik hali..aslinda etrafimizda onca olusan, gelisen, kacan, kovalanan,kovaliyan.. kisileri bazen fark edemedigimiz icin de idrak da edemeyiz degil mi? .:tamam:.
her sey Fark etmek ile baslar..Şüphesiz O'nun tesis etmiş olduğu bu dünya hayatında her şeyin bir yeri ve hikmeti vardır.
Yaşam yolculuğunda her an farklı güzelliklerle doludur..
hissediyor ve görebiliyorsan yaradanın sunduğu her şey bir mucizedir!aslinda..utngc..
Vaktin vakti yoktur; ya gönlündekilere vakit ayırırsın ya da vakit seni ansızın, hiç ummadığın bir anda onlardan ayırıverir...
sonrada yakalamak icin hep pesinden kosup durursun..
Ruyaniza Hayirdir insalah diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyasında birşeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır..

Her şeyi Özgür Bıraktığında; Aslında Sadece Kendini Özgür Bıraktığını Fark edeceksin kardesim.. Sevgi ile sahiplenmeyi karistirmiyalim olur mu?
rüyada kovaladığınız kisiyi taniyormusunuz ve ismini biliyorsaniz yazarsaniz daha genis bir sekilde insallah belki yorumliyabilirim...
Dikene baktığında gülü görüp gülümseyebiliyorsan ve halen elinde tutabiliyorsan Sen demek ki olgunlasmaya baslamissin..
Hayirli Geceler...

E

Elaa

Kayıtsız
Misafir
Rüyada birisini kovalamak

Selamun aleykum hayirli gunler,

Ruyamda kovaladigim kisiyi taniyorum bir aralar konusmustuk tartistik aradan bir sene gecti yine konustuk yine anlasamadik suan konusmuyoruz kisinin ismide ridvan

Selametle kalin

Ela yas 22 yer hollanda bekar ogrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..bakin guzel kardesim bu insan ile tekrar barisirsaniz hep boyle gel-git..kac-baris-asagi-yukari bir melankolik ruhaniyet icinde olursunuz..
Bir dargın bir barışık, kalbim sana çok alışık
Bir Dargın Bir Barışık, Akıllar Hep Karışık ...olarak hayattinizi gecirmek istemezsiniz herhalde...
belki ikinizin de Ridvan ile elaanin buyumesi, olgunlasma bir kac sene nadasa kalmasi gerekli...
hepimizin Korkuları,alışkanlıkları vardir ama bunlarin esiri olmiyalim.. seklinde ruyaniz Yorumlanir...
Selamet ile Hayra kalin ve 25 yasina kadar hic bir ciddi konuda sakin karar vermeyin...neden mi?
cunku kadinlar 25 yasina kadar tam olarak saglikli ve dengeli dusunemiyorlar...
Su an ilk onde olan egitiminizi bitirin.. kendi kisiliginizi bulun ve ayaklarinizin uzerinde durmayi ogrendikten sonra artik.. Kader ve Kismettiniz zaten ayaginiza gelecektir..
Selamet ile Hayra kalin...

genclere hep ayni nasihatti veririm Size de yazmadan cekip gitmeyeyim dedim...
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır.
Bu dünyada bırakabileceğin en iyi miras dürüstlüktür...

erdi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birini kovalamak

Selamlar,ben rüyamda bir üniversite sınavlarına girecek yaşlarda patenli bir erkek çoçuğunu kovalıyordum yetişmeğe çalışıyordum. Yeşil bir bahçeden geçiyorduk, bahçede bulunan fıskiye su atıyordu, geçerken bana geldi, bende serinlettiği için biraz kaldım kendimi iyi hissetim sonra tekrar kovalamya başladım. Tam yetişiyordum o nun dolmuşa bindiğini gördüm. Yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim. ( 24 ögrenci yarı zamanlı çalışıyorum )

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz hayr olsun..
Rüyada bir şeyi yada birini kovaladığını görmek, kovalanan şey ile bir arada değerlendirilir...
"üniversite sınavlarına girecek yaşlarda patenli bir erkek çoçuğunu kovalıyordum "
istikbaliniz için olumlu gelişmeler, peşinde olmaniza yorumlanir Allahualem..

Rüyada insan kovalamak, genellikle şu an veya çok yakın zamanda attığınız ,atacağınız adımlar konusunda bilgi verir, taşıyamayacağınız yüklerin altına girmemeniz
gerektiği konusunu da işaret eder...selametle..

Üst Alt