• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada biriyle tanışmak

bilginn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hocam aslında 21 yaşındayım ilahiyat öğrencisiyim birkaç gün evvel rüyamda hiç tanımadığım bir adamla anket yapmak üzere görüşüyordum. Bana nereli olduğumu sorduğunda onunla hemşehri olduğumuzu anlıyorduk. Muhabbet falan ettik sonra bir anda kendimi onların evinde buldum. Adam evliydi. Karısı da benim samimi arkadaşımmış ama ben gerçekte tanımıyorum onu.Sonra bu çift beni bi anda yabancı bi adamla yalnız bırakıp onunla evlilik üzerine görüşmem gerektiğini söyleyerek gittiler. Ve ben o adamla çay içtim. Aslında onu beğendim halde gururumdan dolayı onu beğenmediğimi söyledim. O da aynı şeyi teyit etti.Ve ben adamın beni beğenmemiş olmasına üzülüyordum. Hocam ben normalde çok rüya görürüm.Sonraki akşamında da karanlık bir ormanda kızıl bir atı bana emanet ediyorlardı ona bakmam için. At hastaydı yanımda uzanıyordu. Normalde hayvanlara hiç dokunamam ama bu atı seviyordum. Bu iki rüyanın birbiriyle ilintisi olabilir mi nasıl yorumluyorsunuz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah
Rüyada tanışmak görmek, tanıştığınız kişi veya kişiler ile tanışmanın şekliyle bir arada değerlendirilerek yorumlanır.
Rüyada tanımadığı biri ile tanıştığını görmek gerçek yaşamınızda daha verimli işler yapmak için çaba içinde olduğunuzu ve baskalarinin yardimina ihtiyaciniz oldugunu ifade eder...

Rüyada at görmek murada nailiyet ile tabir olunur.
Rüyada hâlis kızıl bir kısrak görmek, dindar, neşeli, iffetli ve şöhretli bir insana delâlet eder...
Siz yeterki Olduğunuz gibi görünün. Göründüğünüz gibi olun...
Dünyanın en güç işi, olmadığınız bir kişi olmaktır.
Gerçek benliğinize doğru yaklaştıkça o kişiliği benimseyin ve her zaman öyle kalın.. ki kendiniz gibi birini bulabileseniz..
Hayirli geceler...

Sombahar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada biriyle tanışmak

Selamın aleyküm. Rüyamda bir kız arkadaşımla birlikte sahil gibi bi yere gidiyoruz, orda oturuyoruz. Sonra iki tane erkek yanımıza geliyolar, oturuyorlar tanışıyoruz ve aynı yerde okuduğumuzu öğreniyoruz, çok iyi insanlar oluyorlar bu kişiler. Daha sonra biz kalkıyoruz gidiyoruz, içlerinde gerçekten hiç bir art niyet olmayan iki insanla tanışıp kısa bir sohbet ediyoruz bunun anlamı nedir sizce?

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

Üst Alt