• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada bot görmek

lilyum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı akşamlar gönül sızım kardeşim, rüyada mağazaya gidip yepyeni,gıcır gıcır kaliteli markalı bi sürü siyah botlar görmek ne anlama gelmektedir aceba?
bir de annemle alışverişe gidiyormuşuz çanta alacakmışız mağazadaki görevli bi sürü çanta gösteriyor modelleri aşağı,yukarı aynı ama kimi taba,kimi,gri,kimi krem kimi de beyaz renkte.annem kendine açık gri bir çanta alıyor ben kararsız kalıyorum.en son 3 tane çanta ayırıyorum içlerinden beyaz olanı almaya karar veriyorum.bu rüyamı da yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar kardeşim hayirdir insallah..
rüya da siyah botlar görmek; genel olarak iyi sayılmazlar. sıkınti, celiski, kararsizliga işarettir..
kardesim bir konuda kalbiniz mutmain degil ise herseyi zamana birakin...
Gördüğünüz rüya hedeflerinize ( maddi hedeflerinize ulaşmak için daha pek çok aşamadan geçeceğinizi, sorunlar atlatacağınızı ancak sonunda sizi huzura kavuşturacak şeylere sahip olacağınızı işaret etmektedir..
Hayirli aksamlar..

lilyum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ağzınıza sağlık kardeşim yorumunuz için teşekkür ederim.gördüğüm rüyayı iyi bilen bir arkadaşıma yorumlatmıştım o da hayır diyelim hayır çıksın diyerek rüyada yeni botlar,çizmeler görmenin bana tam aksine hayra yorulduğunu başarıya ve mutlu olmaya işaret ettiğini hatta siyah bot görmenin de yüce bir kişilliğe ve dünya malına işaret ettiğini söylemişti. bir de seyahat etmek anlamına da gelebileceğini söyledi.beyaz çanta olayını da hayra yordu işlerinde başarılı olmaya yorulur demişti. en iyisi arkadaşımın dediği gibi hayırdır diyelim hayır çıksın inşallah kardeşim....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim ins. ilk yorumliyan kardesimiz gibi hayra ciksin..
rüyada yeni botlar degil çizmeler görmek; hayra yorulduğunu başarıya ve mutlu olmaya işaret ettiğini hatta siyah bot görmenin de
yüce bir kişilliğe ve dünya malına işaret ettiğini söylemişti. bir de seyahat etmek anlamına da gelebileceğini söyledi.

aynen katiliyorum ama siz ruyanizda siyah cizme giymediniz..
"mağazaya gidip yepyenigıcır gıcır kaliteli markalı bi sürü siyah botlar görmek " görmek baska giymek ise baska sekilde yorumlanir.. bot ile cizme farkli ayakabi turudur..
magazaya girdiginizde karsinizda hepsi birbirinden guzel ve yeni botlar olursa siz celiskiye girer baskalarinin aklina, fikrini sorarsiniz..
acaba hangisini alsam?Hangisi bana uyar hangisi ile Hayat yoluna cikabilirim seklinde..
Ruya yorumunda kisinin psikolojisini de bilmek gerekli..
en iyisi arkadaşınızin dediği gibi hayırdır diyelim hayır çıksın inşallah kardeşim....

lilyum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
sağolun gönül sızım kardeşim anladım demek ki tam olarak rüyaya göre yorum değişiyor.rüyamda markalı yeni gıcır gıcır çizmeler,botlar gördüm ama giymedim.

bir de rüyamda kendi dişlerimi inci gibi bembeyaz ve şekli çok düzgün olarak gördüm hatta aynada bakıyorum bakıyorum kendi dişlerime hayran oluyorum.... çok soruyorum farkındayım ama bunu da yorumlarsanız çok sevinirim allah sizden razı olsun kardeşim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
est kardesim bu arkadasinizin yorumu da Genel olarak ruya da Siyah cizme giymenin yorumu idi..
rüyalarda önemli olan detay ,teferuat ve o an hissediginiz duygu, hislerdir..
mesela bugun Forumda bir kardesimiz Rüyada arkadasinin kaçırıldigini gördugunu yazmis..
kendisinin veya baskasinin kaçırıldigini görmesi tamamen farkli bir olaydir..ve yorumu farkli olur..
laf aramizda kafam karisik oldugunda veya yeterince vaktim olmadiginda Ruya yorumu yapamiyorum..
cunku meslegim insan ve ruh sagligi psikolojik danismanlik bu tip konularda calisan biri en cok empati ve konsantrasyon gerekli..
ve bilinc alti hipnitizm gibi o an o ruyayi degil Ruyayi goren insanin ruh ve duygu halini cozmek gerekli ki ruyada o kisiye verilen mesaji anliyabilirsiniz...
bu benim icin bir hopi severek yapiyorum.
İnsan küçük bir alem olup, büyük alemin nümunelerini taşıyor.
Âlem büyük bir insan, insan da küçük bir âlemdir..bunu unutmayin..

Rüyada diş parlaklığı, çok düzgün olmasi; güzel övgüye, sünnete uyarak mutlu yaşamaya işaret eder..Hayirli bir gelecegin habercisidir Allahu alem..
Aman kendi kendinize nazar değdirmeyin...:maasallah:
Hayirli gunler...

acilangul1

lilyum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı akşamlar gönül sızım kardeşim ağzınıza,yüreğinize sağlık allah sizden razı olsun gördüğüm kadarıyla pek çok arkadaşın rüyasını elinizden geldiği kadar kısa bir sürede yorumlamaya çalışıyorsunuz tekrar teşekkür ederim allaha emanet olun...

JANSET

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada biri siyah biri beyaz bot giymek

Merhaba, rüyamda Kız kardeşim biri siyah biri beyaz çok güzel ve yeni bot giymişti,ben botların renkleri farklı, farkında değilmisin dediğimde, bundan sonra böyle giyineceğim çok güzel böyle dedi, yorumlayabilirseniz sevinirim

Üst Alt